Herşeyi yaptım ama hala kasıyor.

DeGeT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Minecraft kasıyor Optifine indirdim bütün ayarları off-fast yaptım sonra java wiew kısmına
-Xincgc -Xmx1048M yazdım minecrafta ram verdim internette çok kapsamlı bir araştırma yaptım ama hala kasıyor.(10 fps alıyorum bazen 7-5) (Büyük depolama birimi denetleyicisi hariç bütün driverler güncel)
PC özellikleri:
Dizüstü:
Windows Xp Professional Sp3
2Gb ram 1.6Ghz
İntel Pentium Dual-Core inside
Ekran Kartı:Mobile İntel(R) 965 Express Chipset Family 128mb
Beyler Lütfen yardımcı olun bu oyunu çok seviyorum ama mağrum kalıyorum...

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını güncelle.Olmazsa farklı ekran kartı al yada tak.Olmazsa Minecraft video ayarlarından görüş açını orta yada küçük yap

DeGeT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya minecraft ayarları zaten herşeyi düşük Ekran kartı güncel.

Creepers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Walla bilgisayarının ekran kartı inte l ise at çöpe gitsin bendede var bilgisayar oyun açmıyor nerdeyse aslında bilgisayarımın özellikleri oyunları havalandırcak ama ekran kartına sıçıyım işde afedersiniz yeni bi kart al kardeş

DeGeT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana ayarlardan bahsetmeyin onları zaten yaptım gamebooster kullanıyorum amapek yararı olmadı şuana kadar, şimdi gamexp indircem ve m mod texturapack kullanmıyorum.Cevaplarınız için teşekkürler.

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6Ghz çok yavaş çok yavas 2.0 Ghz olması lazım en az üzgünüm :(

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı 128 mb ise ekran kartını en az 512 mb yap kasma sorunun bu şekilde geçebilir..

Benim ekran kartım 512 mb 2 gb ram kasma sorunum yok 70-80 fpsde oynuyorum (30 fps düştüğüde oluyor)