CaptainPirate
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle Merhablar,
CrazyOnlineMC HG Serverimiz Açılmışdır!! SERVERİMİZ 7/24 AÇIK OLACAKTIR!!!!!! 11.09.2013'Tarihinde Açılmışdır..ARKADAŞLAR VPS SUNUCUMUZ DAHA SERVERE ALIŞAMADIĞI İÇİN LAGLIK VAR AMA 1-2 SAATE GEÇER DİYE DÜŞÜNÜYORUM,EĞER ADMİN ALIMI YAPARSAK SİSTEMİ GÜÇLENDİRECEĞİZ VE 0 %8 LAG ORANI OLCAK,SİZDE BÖYLE GÜZEL BİR SERVERDE ADMİN OLMAK İSTİYORSANIZ HEMEN ADMİNLİĞİNİZİ ALIN
Serverimizin Adı;CrazyOnlineMC
Serverimizin Bilgileri;Serverimiz HUNGER GAMES server'dir,2 gün önce VPS aldık İNŞALLAH Laglık olmaz saten laglık olduğu takdirde hemen VPS değiştiririz o yüzden sıkıntı etmeyelim.ADMİN alımlarımız vardır.KOŞULLARI:ESSENTİALS HAKKINDA HERŞEYİ bilmek zorunda,Ücret:1AY:9,2AY:13 TL'dir! Almak için Forumexe profilimden özel mesaj atarak benimle ulaşın,TÜM Operatörlere uygundur.
Serverimizin Sürümü;Serverimizin Sürümü:1.6.2'di
Serverimizin Bilgileri;Arkadaşlar serverimiz yeni açıldığı için ve vps yeni olduğu için 2 Map vardır ama inanın bu 2 MAP'dada çok eğleneceksiniz.1Haftaya veya sonraki hafta 4 MAP Olacaktır.2 MAP'dada oyuna başlaması için minimum 12 oyuncu en fazla 24 Kişi'dir.Oyun Başlama Süresi:1 Dakika 30 Saniye'dir.SERVER KAPASİTESİ:50 KİŞİ,Özet:Arkadaşalr serverimize girdikten sonra ilerde tabela göreceksiniz ordan istediğiniz bir Arena'ya gitmek için tabelaya sağ tıklıyacaksınız ve HG haritasında oyunun başlamasını bekliyeceksiniz.
Serverimizden Görüntüler;ARENA 1'den Görüntüler:
ARENA2'den Görüntüler:
Server IP: Arkadaşlar son denememizden sonra VPS RAM'ımız planladığımız gibi maalesef yetmedi.Şuanda para sıkıntımızdan dolayı serverimizi güçlendiremiyoruz.Üstde belirttiğimiz gibi server dosyaların hepsi hazırdır.Eğer 2 admin alımını hemen yaparsak Putty'den serveri başlatacağız,eğer derseniz olmayan vps'yi nasıl güvenip para vereceğiz derseniz eğer kendi bilgisayarımdan serverin yedeğin aynısının hepsini göstereceğim,Server'i yapmak için 7 gündür uğraşıyorum bu serveride sizinle paylaşmayı çok istiyorum o yüzde admin alımı yapıp hemen açalım serveri,Admin olmak iiçin Profilimden mesaj gönderin,serverin İP adresini verip göstereceğim.O zaman inanırsınız![DOUBLEPOST=1378923981,1378923441][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1378929093][/DOUBLEPOST]güncel...
CrazyOnlineMC HG Serverimiz Açılmışdır!! SERVERİMİZ 7/24 AÇIK OLACAKTIR!!!!!! 11.09.2013'Tarihinde Açılmışdır..ARKADAŞLAR VPS SUNUCUMUZ DAHA SERVERE ALIŞAMADIĞI İÇİN LAGLIK VAR AMA 1-2 SAATE GEÇER DİYE DÜŞÜNÜYORUM,EĞER ADMİN ALIMI YAPARSAK SİSTEMİ GÜÇLENDİRECEĞİZ VE 0 %8 LAG ORANI OLCAK,SİZDE BÖYLE GÜZEL BİR SERVERDE ADMİN OLMAK İSTİYORSANIZ HEMEN ADMİNLİĞİNİZİ ALIN

Serverimizin Adı;CrazyOnlineMC
Serverimizin Bilgileri;Serverimiz HUNGER GAMES server'dir,2 gün önce VPS aldık İNŞALLAH Laglık olmaz saten laglık olduğu takdirde hemen VPS değiştiririz o yüzden sıkıntı etmeyelim.ADMİN alımlarımız vardır.KOŞULLARI:ESSENTİALS HAKKINDA HERŞEYİ bilmek zorunda,Ücret:1AY:9,2AY:13 TL'dir! Almak için Forumexe profilimden özel mesaj atarak benimle ulaşın,TÜM Operatörlere uygundur.
Serverimizin Sürümü;Serverimizin Sürümü:1.6.2'di
Serverimizin Bilgileri;Arkadaşlar serverimiz yeni açıldığı için ve vps yeni olduğu için 2 Map vardır ama inanın bu 2 MAP'dada çok eğleneceksiniz.1Haftaya veya sonraki hafta 4 MAP Olacaktır.2 MAP'dada oyuna başlaması için minimum 12 oyuncu en fazla 24 Kişi'dir.Oyun Başlama Süresi:1 Dakika 30 Saniye'dir.SERVER KAPASİTESİ:50 KİŞİ,Özet:Arkadaşalr serverimize girdikten sonra ilerde tabela göreceksiniz ordan istediğiniz bir Arena'ya gitmek için tabelaya sağ tıklıyacaksınız ve HG haritasında oyunun başlamasını bekliyeceksiniz.
.gif)
Serverimizden Görüntüler;ARENA 1'den Görüntüler:

ARENA2'den Görüntüler:

Server IP: Arkadaşlar son denememizden sonra VPS RAM'ımız planladığımız gibi maalesef yetmedi.Şuanda para sıkıntımızdan dolayı serverimizi güçlendiremiyoruz.Üstde belirttiğimiz gibi server dosyaların hepsi hazırdır.Eğer 2 admin alımını hemen yaparsak Putty'den serveri başlatacağız,eğer derseniz olmayan vps'yi nasıl güvenip para vereceğiz derseniz eğer kendi bilgisayarımdan serverin yedeğin aynısının hepsini göstereceğim,Server'i yapmak için 7 gündür uğraşıyorum bu serveride sizinle paylaşmayı çok istiyorum o yüzde admin alımı yapıp hemen açalım serveri,Admin olmak iiçin Profilimden mesaj gönderin,serverin İP adresini verip göstereceğim.O zaman inanırsınız!