High School DxD;New Story

Nasıldı?

• İyiydi

Kullanılan: 0 0.0%
  • B O K GİBİYDİ

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Yazdıkta Sakın Heveslenmeyin Ecchi'li Diye :D .Konu Karakterler Felan Aynı Tek Fark "New Story" Olması (Devamı Gelecek Beğenilirse) Bu Arada Anime'sini İzlemeden Okumayın
İyi Okumalar
High School DxDBölüm 0:Kollarda Ölüm
“Y...Y...Yetiştim Değil Mi?”Diye Sordu Acı İçinde Issei
“Evet...Evet Yetiştin..”Dedi Rias.
Her Tarafı Yara Bere İçinde Kalmıştı Issei’nin. Hem Fiziksel Hemde Ruhsal Verdiği Savaş Kazanılmıştı.Ama Çok Canı Yanıyordu...Belliydi.

“Acıyor...Ama...En Azından Sevdiğim Kişinin Kollarında Ölüyorum...”Dedi Issei.Gülümsüyordu.
Rias İlk Önce Şaşırdı.Sonra Gözleri Yaşardı.
“Bunu Söyledikten Sonra Ölemessin!” Diye Bağırmaya Başladı Rias “Daha Beni Bir Randevuya Cıkarmadın...Daha Sana Bu Yaptığın Aptallık Yüzünden Kızamadım...Daha...”Gözlerinden Yaşlar Süzülüyordu
Gülümsüyordu Issei.
“Merak Etme...Bir Piyonunu Kaybetsen Ne Olmuş”Dedi Gülmeye Çalışarak.Ama Canı Çok Yandığı İçin Yapamadı.
“Kapa Çeneni!”Diye Bağırdı Rias. “Sen Benim Tek Piyonumsun.”
Binbir Zorlukla Gözlerine Baktı Issei. “Ağlama”Dedi. “En Azından Ölürken Seni Gülümseyerek Görmek İsterim.”
“Kapa Çeneni!”Diye Yineledi Rias.
Bir Kez Daha Gülümsedi Issei.Gözlerinden Kayan Bir Damla Yaş,Rias’ın Ellerine Düştü.
“Elveda...Başkanım”Dedi Issei.Sonra Boynu Yana Düştü.Rias İlk Önce Şaşırdı.Sonra Hüngür Hüngür Ağlayarak Issei’nin Cesedine Sarıldı.Gözyaşları Issei’nin Kanına Karışıp Yere Damlıyordu.

Bölüm 1:Geri Dönüş
Issei Klüp Odasında,Bir Koltuğa Yatırılmış,Etrafında Yaklaşık 350 Şeytan Toplanmıştı.Bazılarının Ellerinden Yeşil Bir Işık Saçılıyor.Bazıları İse Endişeyle Issei’ye Bakıyordu.
Rias İse Issei’nin Yattığı Koltuğun Baş Kısmına Oturmuş,Issei’nin Başını Okşuyordu.Gözleri Ağlamak Şişmişti.Abisine Baktı.
“İyileşecek...Uzun Sürecek Ama İyileşecek”Dedi Abisi Lucifer.
“Nereden Biliyorsun?”Diye Sordu Rias.
“Biliyorum Çünkü...O Kızıl Ejderin Taşıyıcısı...Böyle Basit Şeylerden Ölmez.”Dedi Lucifer
“Basit Mi?!?!?!”Diye Sordu Şaşkınlıkla Abisine Rias. “Sana İnanamıyorum Vücüdunun Her Bölgesinde Ya Yanık Yada Kesik İzi Var”
O Sırada Şeytanlar Şaşkınlıkla Issei’ye Baktılar.Yavaşca Gözlerini Açtı Issei.İlk Gördüğü Şey Klüp Odasının Tavanı Oldu.Sonra Yavaşca Kalktı.Birkaç Kez Öksürdü.Ağzından Birkaç Damla Kan Aktı.Şeytanlardan Biri Onu Geri Yatırdı.
Sonra Issei Rias’a Baktı.Rias Şaşkınlıkla Ona Bakıyor,Uyandığına İnanamıyordu.
“Sen...Sen...Seni...Seni Aptal”Diye Sarıldı Ona Hızla Rias.

İlk Önce Şaşırdı Issei.Sonra Anlayışla Gülümsedi.
Lucifer Hayatında 3. Kez Gülümsedi.Rias’ın Onu Sevdiği Artık Reddedilemez Bir Gerçekti.
“Senin İçin Ne Kadar Endişelendik Biliyor Musun?”Diye Sordu Akeno Ona.Cümlelerinin Başında “Aman Aman” Kullanmıyorsa Ciddiydi.
“Şimdilik...”Dedi Lucifer. “Sizi Biraz Yanlız Bırakıyoruz”
“T...Teşşekürler”Dedi Issei.
Odadan Herkes Dışarı Çıkınca Sadece Issei Ve Rias Kalmıştı.
“Hey..”Dedi Issei Rias’a
“Çok Korktum...Hele O Söylediklerinden Sonra...Gerçekten Geri Dönmek İstemediğini Düşündüm...Sen Ölseydin Ben Ne Yapardım?”Diye Sordu Rias.
Bir Kaç Kez Öksürdü Issei.Her Öksürdüğünde Ağzından Kan Akıyordu.
“Bunu...Sakın...Bir...Daha...Söyleme”Dedi Issei Öksürüklerle Boğuşurken
“Neyi?”Diye Sordu Rias
“ “Geri Dönmek İstemediğini Düşündüm” Kısmını...Senle Hep Beraber Olmak İstiyorum”Dedi Issei.
Gözlerinden Gelen Yaşlarından Durduramıyordu Rias.
“Biliyorsun Phenix Bununla Yetinmeyecek...Ayrıca Boosted Gear’ını Kullanmak Zorundan Değilsin.”Dedi Rias
Koluna Baktı Issei.
“Bu Boosted Gear Değil...Ejdere Kolumu Sattım.”Dedi Issei.
Başını Kaldırdı Rias.İlgilenemiyecek Ve Saklanamayacak Bir Şey Değildi Ama...
“Peki Tekrar Gelirse Ne Yapacaksın?”Diye Sordu Rias
Yavaşca Oturdu Issei.
“Ehhh...Bir Dahakine Diğer Kolum...Bir Dahakine Bacağım...Ta Ki Phenix Vazgeçene Kadar...”Dedi Gülerek
Tekrar Sarıldı Ona Rias.
“Bir Süreliğine Size Taşınacağım...Sorun Olur Mu?”Diye Sordu Ona

“Pekala...Sorun Olmaz...Sanırım”Dedi Issei
“Aileni Dert Ediyorsan...İkna Olacaklarına Eminim..”Dedi Rias
“Seni Şeytan Kız”Dedi Gülerek Issei
“Sanki Senin Eksik Bir Tarafın Var Da!”Dedi Üç Günden Beri İlk Defa Gülerken Rias
Bölüm 2:Değerlendirme Oyunu Sonuçları
Yatağa Attı Kendini Issei.Dışarı Baktı.İyileşmedik Birkaç Yarası Kalmıştı.Ama Hala Kendini Güçsüz Hissediyordu.O Sırada Kapı Çaldı.
“Benim.İçeri Girebilir Miyim?”Diye Sordu Rias Kapının Diğer Tarafından.
“Tabii”Dedi Issei.
“Sadece Bir Şey Söylecektim.Zamanın Var Değil Mi?”Diye Sordu Rias
“Sana Zamanım Bol.Söyle.”Dedi Issei.
“O Gün Söylediklerin...”Dedi Rias
“Ciddiydim”Dedi Issei. “Ama Eğer Reddediyorsan..”
“Hayır...Hayır.Demek İstediğim...Eğer Ciddi Değilsen Boşuna...”
“Dediğim Gibi...Ciddiydim.”Dedi Tekrar Issei.
Rias Issei Yanına Uzandı.
“Değerlendirme Oyunu Hakkında...”Diyecek Oldu Ama Issei Sözünü Kesti.
“Benim Suçumdu.Eğer Biraz Daha Güçlü Olabilseydim...”Ayağa Kalktı.Duvara Sert Bir Yumruk Attı.
“Değildi...Yapabileceğin Her Şeyi Yapmıştın.”Dedi Rias
“Biraz Daha Güçlu Olsaydım...”Diye Yineledi Issei. “Bütün Bunların Olmazdı.”
“Ama Bende Senle Olamazdım.”Dedi Rias “Eğer Ölümün Kıyısında Olmasaydın Bana Duygularını Açmayacaktın Değil Mi?”
“Korkağın Tekiyim”Dedi Issei Duvara Yumruk Atmayı Sürdürerek.Artık Eli Kanıyordu.
Elini Tuttu Rias.Kan Onun Elinede Bulaşmıştı.Onu Kendine Çekti.Sarıldılar.
“Korkak Değilsin...Hiç Kimse O Gece Beni Kurtarmaya Gelmezdi.Ölümsüz Denen Phenix’i Yendin...Hala Kendine Korkak Dersen Sadece Kendine Değil Banada Hakaret Edersin”Dedi.
Bölüm 3:Akeno’nun Terapisi
“Aman Aman,Bakın Burda Kimler Varmış?”Diye Sordu Akeno
Issei Ve Rias Klüp Odasında Oturmuş,Havadan Sudan Konuşuyorlardı.
“Merhaba Akeno”Dedi Issei.
“Biraz Daha İyisin Değil Mi?”Diye Sordu Akeno Ciddi Ciddi
“Yaralarım İyileşti.Ama Bazen Öksürük Krizine Tutuluyorum.”Dedi Issei.

“Günaydın.”Dedi Tanıdık Bir Ses.Bu Kiba’ydı
Kiba Issei’ye Baktı.Onu Sapasağlam Görünce Mutluluğu Yüzüne Yansıdı.
“Seni Sağlam Gördüğüme Sevindim”Dedi
“Benden Kurtulacağını Sanma,Yakışıklı Şeytan”Dedi Issei
“Günaydın”Dedi Başka Bir Tanıdık Ses.
Koneko’ydu Gelen.Koneko Aynı Soğuk Gözlerle Issei’ye Baktı.O Soğuk Gözler İlk Kez Parıldadı.
“Ölümden Döndün Farkındasın Değil Mi?”Diye Sordu Ona
“Ölmüştüm Zaten...Ama Siz Rahat Uyutmadınız.”Dedi Gülerek Issei
O Anda Koluna Sert Bir Yumruk İndi.Vuran Rias’dı.
“Bunu Bir Daha Dersen Seni Ben Öldürürüm!”Dedi Bağırarak
“Aman Aman,Sakin Ol Başkan”Dedi Akeno Gülerek.Sonra Ciddileşerek:
“Issei Kendini İyi Hissediyorsan Terapi’ye Başlıyabiliriz.”Dedi
“Ne Terapisi?”Diye Sordu Issei
“Söylemedin Mi?”Diye Sordu Akeno Rias’a
“Sen Söylersen İyi Olur Diye Düşündüm”Dedi Rias
“Ne Terapisi?”Diye Tekrarladı Issei
“Terapi Dediğimiz Daha Çok Bir Eğitim Gibi.Vücüdundaki Yaralar Büyü Seviyeni Düşürmüş.Geri Kazanman Gerekiyor.Bu Yüzden Seni Kısa Bir Terapiden Geçireceğim.”Dedi Akeno
“Gene Yapıyorsun...”Dedi Issei Rias’a Dönerek.
“Bu Senin İyiliğin İçin...”Dedi Rias Gözlerini Issei’nin Gözlerinden Kaçırırken.Çünkü Issei’nin Gözlerinin İçindeki Saf Öfkeydi.
“Bana Küçük Bir Bebekmişim Gibi Davranmayı Kes...”Dedi Issei.Sakin Konuşuyordu Ama Herkes Bunu Fırtınadan Önceki Sessizlik Olduğunu Biliyordu.Kimse Araya Girme Cesareti Bulamadı.
“Davranmıyorum...”Dedi Rias Korkuyla.Korkuyordu..Onu Kaybetmekten Korkuyordu.
“Davranıyorsun...Hemde Anne Karnından Yeni Çıkmış Bir Bebek Gibi Davranıyorsun.”Dedi Issei Sesini Biraz Yükselterek.
“Bak Issei...”Diyecek Oldu Rias Ama Issei Artık Bağırarak Sözünü Kesti.
“Anlıyorum!”Diye Bağırdı Sadece...Ne Yürüyüp Gidiyor Ne De Sakinleşebiliyordu.
Gözlerini Yere İndirdi Rias.Haklı Olduğunu Oda Biliyordu.Ama Eğer Büyü Seviyesi Yükselmesse Hep Güçsüz Kalacaktı.
“Beni Yalnız Bırakın”Dedi Issei Sessizce.Sonra Odadan Çıkıp Gitti.
Bölüm 4:Asia
Bir Süre Yürüdü Sessizce Issei.Arkadan Gizlice Gelen Kiba’yı Çoktan Farketmişti.

“Kiba Beni Yalnız Bırak”Diye Bağırdı Arkasına Dönmeyerek.Kiba’nın Geri Döndüğünü Hissetti.
Parka Geldi.Oturakların Birine Oturdu.Düşüncelere Daldı...
Neden Kendisine Böyle Davranılıyordu Ki?Kendisi Bir Çocuk Değildi.Elbette Bazen Kendisininde Yardıma İhtiyacı Vardı.Ama Bir Eğitim...Hemde Onca Olanlardan Sonra.
“Oturabilir Miyim?”Diye Bir Ses Duydu.Bu Asia’ydı.
“İstersen”Dedi Issei.
Yanına Oturdu Asia.Bir Süre Sessiz Kaldıktan Sonra;
“Bak Issei...”Dedi Ama Issei Lafını Kesti.
“Bebek Muamelesi Göstereceksen...Lütfen Sus.”Dedi Issei
“Göstermeyeceğim...”Dedi Asia. “Tek Merak Ettiğim Büyü Seviyen 0’a Düşerse Ne Olacağı?”
“Bir Şey Olmayacak...Sadece Bu Lanet Hayattan Kurtulacağım...”Dedi Issei.
“Bunu Rias’a Yapamassın.Biliyorsun Değil Mi?”Dedi Asia
“Sadece...Daha Fazla Eğitim Görmek İstemiyorum Asia...Kendimi Bebek Gibi Hissediyorum...Her An Yardıma Muhtaç.” Dedi Issei.
“Bak...Şimdi Evine Git.Rias Çoktan Evdedir.Onu Endişelendirme.”Dedi Asia Ve Sonra Kalktı.Arkasını Dönmeyerek El Salladı.
Bölüm 5:Rias’ın Endişesi
Eve Girdi Rias.Kimseye Bir Şey Söylemeden Odasına Çıktı.Yatağına Oturdu.Neden Olduğunu Bilmiyordu Ama İçinde Çok Kötü Bir Duygu Vardı.Üstelik Issei Henüz Eve Gelmemişti.Yoksa Ona bir şey...
O Sırada Kapı Çaldı.Gelen Kimdi Bilmiyordu.Issei Değildi Herhalde.Aslında Ona Hak Veriyordu Ama Onun Ölmesini İstemiyordu.
O Sırada Odanın Kapısı Çaldı.Düşüncelerinden Sıyrıldı Rias.Gözyaşlarını Silerek İçeri Girmesini Söyledi.Karşısındaki Issei’di.
Ama Ayakta Fazla Duramadı.Issei Birden Bire Yere Yığıldı.Sırtında Büyük Bir Darbe İzi Vardı.