Shifte bas ve rahatla!
Forumda jojuklar var gızlar var mesajlarını editle özelde fırlat pnp.
Shifte bas ve rahatla!
İçinde kötü bir kelime barındıran bir şey yapmadım be olmForumda jojuklar var gızlar var mesajlarını editle özelde fırlat pnp.
Cidden ismi değiştirseniz çok iyi olabilirHighSchoolRPG den HighSchoolDXD'yemi çevirsek .p
Değiştirsek dedi, değiştirecez demediOyun-içi müzikleri bana bırakın*
[DOUBLEPOST=1421702497,1421702129][/DOUBLEPOST]@HighSchoolRPG beni sunucuda Tanrı yapmaz isen döverim madem Highschool DxD'ye çevireceksin*![]()
![]()
İşte yaparlarsa*Cidden ismi değiştirseniz çok iyi olabilirHighschool deyince direk DxD geliyor Türk milletinin aklına
Değiştirsek dedi, değiştirecez demedi![]()
Nvm yapabileceğinizi zannetmiyorum +*Peki yapmassak![]()
Efsane yaAl kanka osbir skripti: (Lisede geçecekse şart!)
PHP:#By republicansensei on sneak toggle: if {osbir.%player%} is more than 3: loop 5 times: drop milk bucket named "&fDöl" at block 1 above block in front of player loop dropped items in radius 1 around block 1 above block in front of player: push loop-entity-1 in direction of player at speed 0.2 push loop-entity-1 upwards at speed 0.1 wait 1 tick else if {osbir.%player%} is less than 5: add 1 to {osbir.%player%} wait 10 ticks {osbir.%player%} is bigger than 0 add -1 to {osbir.%player%}
Caner? ben Faruk.Sağol,zaten sana acemi demedim.Eski sunucunun bir admini olarak başarılar diliyorum
Bu arada, Caner sen bana acemi diyemezsinAcemi olabilirim ama diyemezsin işte
![]()
Oha la faruk sen hala yaşıyon muCaner? ben Faruk.Sağol,zaten sana acemi demedim.