[Hikaye] 2. Boyut

MuZo44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bugün ilk hikayemi yayınlıyorum imla hataları için kusuruma bakmayın
Bölüm 1: Burasıda neresi!?
Bugün büyük gün! Yaz tatili için denize gidiyoruz! Ben ve ailem uçağa bindik. Uçak kalkar kalkmaz cama bakmaya başladım. Camdan dışarıyı izlemek harika bir duyguydu. Uçakta giderken aniden uçağın ışıkları kesildi. Hostes gelip sorun yok! paniklemeyin! sadece küçük bir teknik sorun var dedi. Ailem ve ben korkmuştuk tabi diğer yolcularda.. Camdan baktığımda düştüğümüzü farkettim. Olamaz! düşüyoruz! *Uçak düşme efekti* Uyandığımda garip bir adadaydım uyanır uyanmaz hemen ailem nerede diye telaşlandım. Burasıda neresiydi? Ben buraya nasıl geldim? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi!?
Devam edecek!

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi!?
Bu da neüy!??

Hikaye iyi. Betimleme eklersen hoş olur diye düşünüyorum. Ve gelecek zaman ifadeleri biraz hatalı olmuş. Bölümleri uzat, uzun bir bölümün ilk paragrafı bu yazdığın bölüm olur neredeyse.

CriminaLz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bugün ilk hikayemi yayınlıyorum imla hataları için kusuruma bakmayın
Bölüm 1: Burasıda neresi!?
Bugün büyük gün! Yaz tatili için denize gidiyoruz! Ben ve ailem uçağa bindik. Uçak kalkar kalkmaz cama bakmaya başladım. Camdan dışarıyı izlemek harika bir duyguydu. Uçakta giderken aniden uçağın ışıkları kesildi. Hostes gelip sorun yok! paniklemeyin! sadece küçük bir teknik sorun var dedi. Ailem ve ben korkmuştuk tabi diğer yolcularda.. Camdan baktığımda düştüğümüzü farkettim. Olamaz! düşüyoruz! *Uçak düşme efekti* Uyandığımda garip bir adadaydım uyanır uyanmaz hemen ailem nerede diye telaşlandım. Burasıda neresiydi? Ben buraya nasıl geldim? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi!?
Devam edecek!

Hikayeni beğendim fakat biraz kısa olmuş. Yeni hikayeni biraz daha uzun yap :)

halbencik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok kısa olmuş ve Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi!? Çok güldüm.Ama babanın pasta yaptığını belirtmedin.

Bölümleri uzat.