Hikaye Devam Ettirmece - Efsane Geri Döndü!

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet muheşem Forum Gamer üyeleri, merhaba! Aman tanrım! Bunu demeyi cidden özlemişim.
Bu sefer bu farklı forumumuzda ilginç bir oyun daha yapıyoruz. Üstteki kişinin hikayesini devam ettiriyoruz, ve devam ettirilebilir bir şekilde mesajımızı bitiriyoruz, altımızdaki kişi de bizim hikayemizi aynı şekilde devam ettiriyor, gelin önerilere bakalım! Huhu! Geri dönüş güzel!

Orijinal Seridir!

1 - "Her şey bir rüyaydı" ve benzeri şeyleri abartmadan yazın. Black Mirror gibi olun!
2 - Hızlı bir son veya hızlı son yolu yazmayın.
3 - Bir hafta bir şey yazılmazsa ben bir son yazıp hikayeyi bitirecek ve yeni hikayeye geçeceğim.
4 - Lütfen yazmadan önce düşünün. Zekice, trol, absürt veya komik bir şey yazın. Kahkaha atalım!
5 - Amatör, sıcak, rahat bir ruh isteriz! Kural yoktur, öneri vardır!
6 - Son gelince hikayeye bir başlık bulup tüm yorumları birleştirerek yazacağım :)
7 - Bakalım kim ortamı kahkahaya boğacak! En önemlisi komik yazmaktır!

Lütfen zekice, absürt, trol veya komik veya başka bir şekilde devam ettirin, size güveniyorum!

Bitmiş Mi ? Devam ediyor!

Eski Ekibi Çağıralım
@Dantero @MasterChiefs @ByAlpha @_Enes @Kızagan @GodofMilker @HUNTERMAN @Onurcan41

Bir gün ormanda doğa yürüyüşü yaparken...

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
At, garip sesler çıkartıyordu. Attan indim. Ve atın yüzünü gördüm. Şoke ediciydi. Atın yüzü aynen şuna benziyordu;

Korkmuştum. Ata bir tekme attım ve oradan uzaklaştım. Önüme...

ByAlpha

Güzel şeyler büyük acılarla gelir aldanma.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
4
3 tane kurt çıktı, ağızlarından duman çıkıyordu. "Auuu" sesi çıkarıyorlardı.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Turk kanim harekete gecti ve kurtlarla kan kardesi oldum artik onlarla bir butundum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlarla hareket edip, onlarla yatıp, onlarla kalkmalıydım ama bu öyle olmadı. Birlikte gittiğimiz bir kurt klanı yolunda pusuya düşürüldük. Hepsi ortalıktan kayboldu. Geriye bir ben kaldım. Beni de alıp Meşekozu Krallığına Götürdüler. Kale girişinde...

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Kale girişinde arkamda büyük bir kurt topluğu belirdi. Ben daha ne olduğunu anlamadan herkes kaleye saldırmaya başlamıştı. Daha dikkatli bakınca aralarında babamında olduğunu gördüm, o garip ata biniyordu.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
babamin yanina gittim babam ali agaolu'ydu
ve dedim ki ; baba neden kaleyi satin almiyoruz ?

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Dediği gibi yok oldu. Bütün kurtların gözü dönmüştü. Bana saldırdılar. Akciğerlerimden 1 tanesini ve 12 parmak bağırsağımın 5 parmağını aldılar. Geriye kalan ben, hala yaşıyordu. Önüme çıkan silahla şaşırdım. Önüme çıkan 4 zombiyi de vurdum. Mermileri bitmişti. Ben de...

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve bir an yatağımdan uyanıp sıcak esintili rüzgarların, doğunun parisi olan Bab-ü hümayunda buldum kendimi. Pers krallığıydı burası. Söylenenlere göre Kurtlar tarafından saldırı altındayken bulunmuşum. Burada bana iyi bakmıyorlar. Dışarı çıkıp kaçmam gerekiyordu. Ve bende öyle yaptım. Yatağımın altında gizli bir geçit vardı. Gizli geçitten geçecektim ama nafile. Yatağın altına geçtiğim an içeriye muhafızlar girdi. Beni bulamayıp tüm Zindan Muhafızlarını harekete geçirdiler. Zindanın çevresi kapatılmıştı. Odamda ise bir kız vardı. Kız bir silüetti. Beyaz bir silüet. Ona bir süre bakındım ve bana yeri gösterdi. Oysaki yer Kum pislikleriyle çevrelenmiş bir kumtaşı zemininden ibaretti. Oraya adım attım. Silüet yok oldu ve önümde mor bir dumandan kapı belirdi. Kafamı tedirginlik ile içeri soktuktan sonra içerinin güvenli olduğunu anladım. Burası Meşekozu krallığının güneyindeki Narnia Birleşik Devletlerinin Anavatanı olan Nariüs'tü burada bir sürü çeşit çeşit ırk vardı. Beni gördükleri vakit Ademoğlu! Dediler. Elime garip bir materyalden yapılmış olan kupa verildi. Söylenenlere göre ansızın gelen bir Ademoğluna bu kupa verilip Kuzey - Kar Kraliçesi Nam-ı diğer Kış Cadısının kanı Ademoğlu tarafından dökülmüş halde doldurulursa. Bu kaos içindeki evren kurtulacaktı. Söylenenleri yapacaktım. Bana zırh, kılıç ve yay vermediler. Bana bir sopa verdiler. Sopaya ufak bir çubuk desek yeridir. Çubuğu istediğim şekilde yönlendirdiğimde önümdeki kişi bazı sözcükler eşliğinde sözcüğün getirisine hapsoluyordu. Çubuğumu sol elime geçirip Narnia'nın sınırından uzaklaştım. Harabe ile dolmuş olan Meşekozu krallığından geçişimde Zombi mutant kurtlarla karşılaşmıştım. Onlara Çubuğumu doğrulttum ve inledim: "Nese ke Karnia!" Hepsi kırmızı bir dumanın getirisi olan hortum ile birlikte acı içinde hortuma karıştılar ve hortum çok geçmeden yok oldu. Yoluma devam ettim. Karşımda büyük bir mahluk vardı.

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Bana bir öpücük verdi. O, ormanda bir yürüyüşe çıktım yeniden. Zaman geriye dönmüştü herhalde. Garip atı yeniden gördüm. Bu sefer, ona bindim. Ata bindikten bir süre sonra at dile geldi ve bana;

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Senin seçilmiş Ademoğlu olduğunu bilmiyordum. Bana kötü davranman yüzünden üzgünüm fakat yine de sana yardımcı olacağım." dedikten sonra beni Kuzeye götürdü.. Kış Cadısının krallık bölgesine girmiştim. Söylenene göre buradaki ağaçlar bile o Cadının tarafındaydı.