Hikaye yaratıyoruz ( alıntıdır )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merti33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar biz bugün sizlerle oyun oynayacağız oyunumuzun adı hikaye yaratmaca
kurallar:
*2 cümle ardarda yazılmaz yasak
*saçma şeyler yazmak yasak
*başlıyorum : Küreği Elime aldım ve işe başladım .
( alıntıdır )

LordOFGandalf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sonra ucurumdan son anda tutundum asgıda derın bı su cukuru vardı oraya dogru atladım

LordOFGandalf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
elımdekı kazmayla bırazmaden kazdım yukarı nasıl cıkıcamı dusunuyordumkı orda merdıven gıbı kayalık vardı ordan dısarıcıktım aksam oluyodu vebu ısız adadakounmasız bı sekılde kalmıstım agackeserek ıse basladımve kucuk bı barınak yaptım

LordOFGandalf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o barınakta bı yere kıvrılıp uyudum sabah
tam etraf guvenlı dedım ve tepden bı ses geldı ssss ve bum bana bısı olmadı ama barınagım yıkılmıstı ve barıganmı ınsa etmeye
basladım aksam oldu barınagım bıtmedi hemen kucuk bıyere catır yaptım uyumayacalıstım ama uyuymadım hemen
agacla esyalara yapmaya basladım ve sabah oldu

Yiyicegım bıtmıstı sahab hemen ınek avladım etini haslayıp derıden yenı kıyafetler yaptım gunluk yazmak ıcın murekep
lazımdı bulmak ıcın bıraz dolastım ve murek balıgından murekemı karsıladım kagıdım yokdu kayaların
ustune yazdım
seker kamısı bulmustum hemen kagıd yapmartık daha cok gunluk tutcaktım cıkıp agac kestım
daha gorkemlı bı ev yapcaktım adam ısık yoktu
madenı gıdıp komur alıp mesala yaptım evımı cesıtlı esyalardan yapcakttım evımde dolablazımdı vesandıkhemen ıse gırıstım
yaptım evıme koydum artık tam tesekurlu bı evımvardı

LordOFGandalf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ama havuzu yoktu hemen tahtadadan kova yaptım ve suyla bı havuz yaptım sımdılık ıdare ederdı yıcek kaynagım ıcın ok yapmam lazımdı ok yaptım bes tane ınek avladım buz kalılarıyla örtum bozulma olasılıgı vardı ve madenlerım azılıyodu
hemen madene ındım epeyzaman olmustu redston boldum yanındada clay vardı yukarı cıkıp hemen tnt yaptım
ve redstonlabagladım hemen uzaga kurdum vepatladı bayatas toprak ve bırazda demırımoldu hemen kazma vekurek yaptım
ınek avlamam lazımdı azvladım ama atrafta azınek kalmıstı
hemen etrafta buldugum ıkı ınegi aldım ve onlardan sut ıhtıyacamı karsıladım tavuk bulmustum hemen onuda aldım ev ahıra donmustü üst kat onları icınde hemen kumes ısıne gırdım ıkı gun sonra ahır yaptım ınegın bırını kesıp hem yıyecek hemde
kıyafe ihtıyacımı sagladım artık demirden zırh yaptım dıger zırhım kırımıstı
artık yumutam vardı sekız tane tavumugun bırını kestım tuylerınden ok etınde yıyıcek ıhtıcagımı karsıladım
artık gelıstım bugday bulmustum ekmek yapma caktı dıyıpekmek yaptım bugdaları alıp yarısısını ekdım
ve cesıtlı pogocolar yaptım odun kesmem lazımdı hemen odun kestım
evıme yedek bolmeyaptımbanya ıhtıyacagım vardı hemen ek oda yapıp banyo yaptım susamıstım temız su lazımdı hemen
su kaynagı buldum hemen tahtadan yaptıgım kovaları doldurdum evıme godurtum artık hıc ıhtıyacım yoktu
ıkı ay lık su yıyıcek ıhtıyacım yoktu ama kıyafet harıc hemen ınek kestım baya kıyafet yapmıstım artık baya evdeyatmaman zamanydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...