hile engeli > KİLL AURAYİ BİRAKİN SUNUCUYA HİLE İLE GİRDİKLERİNDE BAN YİYECEKLER!

SalimGrss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eger yardimci olmak istiyorsan baslayalim tum turkiyede hileyi engellemeye calisabilecegiz tum skriptciler toplansin! on login sunucuya girdiginde hilenin zayif yonu huzuni mesela .123 giremiyo oyuncunun yerine 1 kere yazacak sohbete eger hileli oyuncu yazamazsa ban oto ! sonraki skript kilic vurma bekleme suresi saniyede 1 kez vurma ayarlayacaz hadi beyler bu skriptleri yaparsak turkiyede hileye son verecez!

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
.123'ün modası geçmedi mi? Ya hileyi kapar yazar yada .say .123 yazar. Hem saniyede 1 kere vurmak mı? Hem saniyede 1 kere vurmak mı? Aşırı saçma. Hem de skript ile.

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bartuzen Bey Yanlis anlamayin isminizi ne zaman gorsem bi isyan bi tepki binhata aklima geliyor :D

NeoN_Hunter

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hile kullanmayan, hatta aşırı ağır bir click butonuna sahip olan birinin bile moseu rahat saniyede 10+ basar sen saniyede bir click diyorsun dostum

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AAC Alin bitsin bu cile yada oylama ile kick skripti kullanin

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aa yıllardır biz bunu nasıl düşünemedik dostum sen bir harikasın <3
Bunu yazan 1 milyoncu kişi olduğun için çatal bıçak takımı kazandın dostum tebrik ederim.

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aa yıllardır biz bunu nasıl düşünemedik dostum sen bir harikasın <3
Bunu yazan 1 milyoncu kişi olduğun için çatal bıçak takımı kazandın dostum tebrik ederim.
Umut bey daha iyi bi fikriniz varsa size 5 kavanoz bal hediy edcem litfen konusun

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk dediğin şey çoktan yapıldı. Arama yerini kullanın lütfen.

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BySnowman mesaji iyi okuyun ben yapilmadi sen yap turu bisey demesim sadece bu sistemi kullan sorun bitsin dedim

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kılıçta yavaşlatma istiyorsanız çıkın şu 1.7-1.8 saçmalığından ve 1.9 ya da 1.10 a geçin. Ama yok -hile kullanan- oyuncu gelmez.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Ruh hali
Ya olm ne uğraşıyorsunuz ne skripti kodlayın pluginle her oyuncunun arkasında bir görünmez bir entity koyun o entiityi birkaç defa katlederse banlayın veya kickleyin.

SalimGrss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
.123'ün modası geçmedi mi? Ya hileyi kapar yazar yada .say .123 yazar. Hem saniyede 1 kere vurmak mı? Hem saniyede 1 kere vurmak mı? Aşırı saçma. Hem de skript ile.
Yine de avantaj ssağlanıyor, pek fark yok yani*
- Kill Aura (Not in 1.7)
- Aimbot (Not in 1.7)
- BowAimbot (Not in 1.7)
- Regen (FastHeal)
- Fly (Beta)
- Fast Eat
- Inv Walk (Not in 1.7)
- Water Walk
- NoFall
- AntiSpam
- Glide
- NoSwing
- CreativeNuker
- Auto Respawn
- FastBow
- AutoClicker
- BedFucker

Bu hileleri engelleyen en iyi ucretsiz Plugin ban atıyor oto
https://www.spigotmc.org/resources/...tem-aimbot-killaura-bungeecord-support.11996/