Hort

• Konuyu başlatan MUHDE
  • Başlangıç tarihi
M

MUHDE

Ziyaretçi
Hort 21. yüz yılda gündeme gelmiş genelde forumlarda eski konuların (fazla eski) altına "Hort" adlı mesaj yazarak o konuyu tekrar gündeme getirme çabası olarak genel bir terim olarak kullanılmaya başlanmıştır 20 eylülde ise "Muhde" adındaki bir forum üyesi bütün profillere hort yazarak uzun süreli foruma girmeynen kişilerin profillerine bakınca vay adamlar profilime mesaj yazıyor oysaki daha geçen yıl giriş yaptım demesi ile birlikte tekrar foruma başlamasını sağlamaktır bunun nedeni ise forumu kullanım oranını yükselterek hafta içi okul günleri saat 3 de bile 100 den fazla onlineye sahip olma çabasıdır hort terimi muhde adlı kişinin (ben) tarafından bulunmuş olmayıp sadece özenerek bütün profilleri hortlatmaya çalışmasıdır (aynı cümleyi tekrar yazmış olabilirim) geçtiğimiz günlerde muhdenin bu davranışına birçok kişi örnek olmaya çalışmıştır çoğu kişinin profilinde birden fazla başka kişi tarafından hort mesajlarına uğramıştır hort adlı mesajı kötü bir terim olarak algılayıp rapor edipte silinmesini isteyen kişilere bir şey demiyoruz tabi (Hınzırlar :(*) yakın bir zamanda (2014) bütün profilleri hortlatma çalışmasını tamamlamak amacıyla birden fazla kişi yola koyulmuştur hedefimiz bütün profillere hort yazmaktır (200.000 üyeye nasıl hort yazıcaksak) şuanda foruma kayıt olanları 200.000 üzerinden hesaplasak yaklaşık 100.000 dakika gibi bir mesaj atma (30 saniye) süresi beklememiz gerekiyor 1666 saat* bu yüzden hep birlikte bütün profillere hort yazma çabasındayız YOLO

Türkçe wefad idare edin gururlandırmak gibi bir şey yapmaya çalıştım çok fail oldu ama :(

Röyksopp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kısaca anlatmüşsün (wüt) teşekkür ederüm üşenmeyüp yazdüğün üçün :(
Btw, yolo'nun açülümü; You only live once, yanü; "hızlı yaşa genç öl" terümü gübüdür, anlamı; 'Bir kez yaşıyorsun' demektür :(

Saygülar ve sevgülerle,

-Türkesteron.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkça söyleyim alınma ama yazının yarısına gelmeden bu çocuk ne saçmalıyor dedim :)
Şöylede bi link vereyim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben her gün giriyorum efenim, beni neden hortlattın o zaman?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Skript benzeri bir şey le otomatik sistem kur 1666 saat dokunma pc ye .d

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alttaki resimde 13,5 yıllık hortlarında olduğu görülmektedir
http://store.****************/29/9c/19/299C19C76C1391F563D9F25F93852D04.jpg