M
MUHDE
Ziyaretçi
Hort 21. yüz yılda gündeme gelmiş genelde forumlarda eski konuların (fazla eski) altına "Hort" adlı mesaj yazarak o konuyu tekrar gündeme getirme çabası olarak genel bir terim olarak kullanılmaya başlanmıştır 20 eylülde ise "Muhde" adındaki bir forum üyesi bütün profillere hort yazarak uzun süreli foruma girmeynen kişilerin profillerine bakınca vay adamlar profilime mesaj yazıyor oysaki daha geçen yıl giriş yaptım demesi ile birlikte tekrar foruma başlamasını sağlamaktır bunun nedeni ise forumu kullanım oranını yükselterek hafta içi okul günleri saat 3 de bile 100 den fazla onlineye sahip olma çabasıdır hort terimi muhde adlı kişinin (ben) tarafından bulunmuş olmayıp sadece özenerek bütün profilleri hortlatmaya çalışmasıdır (aynı cümleyi tekrar yazmış olabilirim) geçtiğimiz günlerde muhdenin bu davranışına birçok kişi örnek olmaya çalışmıştır çoğu kişinin profilinde birden fazla başka kişi tarafından hort mesajlarına uğramıştır hort adlı mesajı kötü bir terim olarak algılayıp rapor edipte silinmesini isteyen kişilere bir şey demiyoruz tabi (Hınzırlar
*) yakın bir zamanda (2014) bütün profilleri hortlatma çalışmasını tamamlamak amacıyla birden fazla kişi yola koyulmuştur hedefimiz bütün profillere hort yazmaktır (200.000 üyeye nasıl hort yazıcaksak) şuanda foruma kayıt olanları 200.000 üzerinden hesaplasak yaklaşık 100.000 dakika gibi bir mesaj atma (30 saniye) süresi beklememiz gerekiyor 1666 saat* bu yüzden hep birlikte bütün profillere hort yazma çabasındayız YOLO
Türkçe wefad idare edin gururlandırmak gibi bir şey yapmaya çalıştım çok fail oldu ama
Türkçe wefad idare edin gururlandırmak gibi bir şey yapmaya çalıştım çok fail oldu ama