Hosting Arıyorum 15-30 Tl Arasi

HazretiEGO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aylık 15-30 tl arası tutacak bi server arıyorum pluginleri felan içinde kurulum dahil mobil ödemeli yada banka havaleli bitane arıyorum skype : Tequilasever

Lennars++

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hah Koray beyefendiye bak,bilişim şirketi kurmuş.Lütfen yanlış anlamayın.Ama senin harcın değil bunlar Koray yoksa "Mineqolik" mi demeliydim...Neyse,siz siz olun.Arkadaşa pek güvenmeyin derim.

Lennars++

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı zamanda O adam 13 yaşında ve 6 kişi Skype konuşmasına çekip beni dövmekle tehtid etmeye çalışıp,sadece gülmeme sebep olmuş.********** sunucusunun forum'unu çalıp üzerine RPG sunucu kurup BT'ye saldırınca Forumu kapatılan birisi.Fotoğraf arşivine her girdiğimde beni güldüren birisi.Aynı zamanda AxiTR'de sattı 50 Tane sunucu.Ayrıca Türkiye'ye HG'yi sen değil Tuğcan/han getirdi.Senin arkadaşın.Hani bilirsin ya.

Lennars++

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
heheh,BT sunucusunu tamamen hacklemiş.Meh,ayrıca skype'den aynen şu cümleyi sarf ettin. "Seni Yumruklarım" ben de kahkaha atıyordum tabii o sırada.Deniz'in forumunu kapatışını hatırlayamadın sanırım.Ancak Tuğkan'a saygı duyarım sadece ismini hatırlayamadım.

Bir de şöyle göstereyim ki sen anla.

Lennars++

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Küçük ve gereksiz mi ? Ah ben kim miyim ? Hatırlatırsam üzülürsün canım.Ayrıca küçük olan da sensin.Annesinin kucağında fotoğrafı olan ben değilim sonuçta,ya da kafasını Hulk ya da Ghost rider'in kafasına shoplayan.

Lennars++

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birincisi,saygılı olmayı öğren büyüklerine karşı ki,seni üzmesinler.İkincisi,ben de o sunucunun bir oyuncusuyum ki bu beni senden çok daha yukarıya taşımaya yeter de artar bile.Üçüncüsü,Deniz seni parmağında oynattı,ismini duyunca neden irkilsin ki ?Dördüncüsü,Kendini büyük göstermekle büyük olmak arasındaki farkı anlamak gerekli.Bu durumda da kendini büyük gösteren sensin.Beni üzememe sebebin arkadaşım olmaması değil,senin beni üzebilecek kapasiteye sahip olmamandır.İlk mesajını 1 kişi bile beğenmemiş bu arada.Ailemi işin içine karıştırman senin seviyeni ortaya koyuyor.Şimdi git.Kendine soğuk bir süt koy ve kendine gel.Belki biraz da boyun uzar.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverlarımız Özellikleri Ve Fiyatları

Eko Server:2.55 Ghz İşlemci, 7Gb Ram, 500Gb Hardisk, 10Mgbit Refresh Hızı, Hamachisiz Bağlantı, Thennars Bilişim 2013 Plugin Paketi, 7/24 Server'ın Açık Olması, 100 Kişilik Server Kapasitesi, Süper Destek Paketi İle Anında Ve Kaliteli Yardım Alma Ve Sadece [17Tl]

Maxi Server:3.50 Ghz İşlemci, 12Gb Ram, 1Tb Hardisk, 10Mgbit Refresh Hızı, Hamachisiz Bağlantı, Thennars Bilişim 2013 Plugin Paketi, 7/24 Server'ın Açık Olması, 200 Kişilik Server Kapasitesi, Süper Destek Paket İle Anında Ve Kaliteli Yardım Alma Ve Sadece [42Tl]
İlgilenenler İçin Skype:thennarsbilisim
Lütfen Sadece İlgilenenler Eklesin

Ana Server Özelliklerimiz:i7 İşlemci, 32Gb Ram, 25Mgbit Refresh Hızı, 3Tb Hardisk

Böyle Donanımlı Serverların Başlangıç Fiyatı 100Tl İdir Fakat Size Çok Az Fiyata Satıyoruz Serverlarımızdan Satın Alırsanız Çok Minnettar Olucaz Gerçekten Teşekkürler

bestserver

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

BAYRAM KAMPANYASI
ŞOK ŞOK ŞOK​
BU KALITE BU FIYATA
1) MOBILDE KDV YOK
2) FIYATLARI TABANA INDIRDIK
3) BU AVANTAJ 3 AY DEVAM EDIYOR
4) 100 KİŞİ VE ÜZERİ BEDAVA EDIT
Kaliteli hizmetin en üst seviyede olduğu Fun Online Bilişim desteklerinize büyüme devam ediyor.
Yaz kampanyası ile uygun fiyatlı olan server paketlerinin yanında vermiş olduğu kaliteli hizmet ve lagsız serverlar listelerde yine Fun Online Bilişimi en üst sıralara taşıyor.​

Fun Online Bilişimin Neden Mi Bu Kadar Kaliteli?
Çünkü küçük büyük bütün server paketlerimizde aynı özellikler var.​
+ Plugin paketi
+ DDoS koruma
+ Bot Protection​
+ 1 Gbit Firewall​
+ Sınırsız hat​
+ Teknik destek​
+ İngiltere lokasyon​
+ 1 Gbit Internet hızı
# < | ^ _ ^ | > # [SERVER PAKETLERIMIZ] # < | ^ _ ^ | > #

- 25 KIŞILIK -

PAYPAL: 15 TL