PhsyXBullet
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba, Biz LuckyNW ailesi olarak bazi hosting sirketlerinden guzel teklif bekliyoruz. Eger bize yardimci olursaniz cok memnun oluruz
Ben onu demek istememistim ama siz bilirsiniz. Benim amacim minecraft ta turk serverlarindan ilk 10 a girmek. Bunu sizde bilirsinizki gucsuz bir makine ile yapamayiz o yuzden uygun fiyatta guzel bir vps ye ihtiyacim oldugunu dusundugum icin bu konuyu yazma geregi duydumSize niye özel olarak teklif yapsınlar? Herkese ne veriliyorsa sizede o verilicektir. Keyubu, Batihost, Rabisu, Kodzer gibi firmalara bakabilirsiniz. Önerim Batihost olacaktır.
Ayrica burayi baska bir sey sormak icinde acmamislardir diye umuyorum. Bence buraya gore en dogru soru sordugumu dusunuyorum.Size niye özel olarak teklif yapsınlar? Herkese ne veriliyorsa sizede o verilicektir. Keyubu, Batihost, Rabisu, Kodzer gibi firmalara bakabilirsiniz. Önerim Batihost olacaktır.
Merhaba 12GB RAM ve üzeri VPS Saglayabiliriz. Cost : 850TLMerhaba, Biz LuckyNW ailesi olarak bazi hosting sirketlerinden guzel teklif bekliyoruz. Eger bize yardimci olursaniz cok memnun oluruz
Özelden iletişime geçtim Discord adresimden geri dönüş sağlayabilirseniz konuşabiliriz.Merhaba, Biz LuckyNW ailesi olarak bazi hosting sirketlerinden guzel teklif bekliyoruz. Eger bize yardimci olursaniz cok memnun oluruz
Sınırsız Hosting İçin Bize Ticked Atınız Size Özel Tekliflerimizi Sunalım Ana Sayfa - Webotin Bilişim HizmetleriMerhaba, Biz LuckyNW ailesi olarak bazi hosting sirketlerinden guzel teklif bekliyoruz. Eger bize yardimci olursaniz cok memnun oluruz
Kullandınız mı acaba lokasyon nedirSana bir de Dashflo.net'e bakmanı öneririm, şayet 4.5 GHz ve 16 thread'lere[İş parçacıklarına] sahip olan AMD Ryzen 3700X sunucları var ve ayrıca Samsung SSD'leri var, ki bu Nitrado ve Batihost'dan daha hızlı, kaliteli ve ucuz'a getiriyor. Türklere özel ilk ay %50 indirim de yapılıyor. (Bir servisi seçip, sepete ekledikten sonra; "TURKEY100" promo kodu ile aktifleştirebilirsiniz.)