Hosting hakkında biri yardım etsin!

Hevsel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 22 haziranda Ontigames Hosting sahibine söylediği hesaba sunucu açmak için para yatırdım ancak sunucumuzu açmak için iki gündür bekliyoruz.Telefon açıyoruz 2 dk konuşuyoruz sonra size döneceğim diyor kapatıyor.Eğer Onur Torumoğluna ulaşabilen varsa bu maduriyetimi ona iletmeye çalışsın bir türlü yardımcı olmadı ulaşmak için 1 günümüz gitti elimize geçen 2 dklık konuşma onda da sunucu Ip uzaktanmasaüstü adı ve şifresini verdi.Bağlantı kuramadım şimdide ulaşamıyorum ulaşabilen veya tanıyan varsa yardım etsin.Skype:mebusa1

Granmorch

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şimdi adamın günahını almak istemem fakat "kazıklanmış" olabilirsiniz. Eğer hala açmıyor ise mahkemeye başvurup paranızı geri alın, hakkınızı savunun.

Hevsel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim saol yorumun için ama ben paramı alamıyorum demedim ben ulaşamıyorum dedim,her aradığımda çalıyor çalıyor ...cevap yok.Ulaşabilen varsa ulaşsın skype mı iletsin.Yoksa makbuzumuz arama kayıtlarımız bile var parayı geri alma sorun değil.[DOUBLEPOST=1372064356,1372064292][/DOUBLEPOST]hatta skype kayıtları dahi var

Granmorch

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hmm, tamam. Ben yanlış anlamışım. İnşallah ulaşabilirsin.