|HotHead| Faction Server / AntiAura / Mob Arena / Repair / Rütbe Sistemi / Moba Dönüşme

HotHead

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0

İp Adersimiz: hothead.nitrado.net
1-
Anti Kill Aura İle Hile Kullanan Kullanıcılar Tespit Edilip Banlanır.
2- Sunucumuzda 60 adet oto tarla 80 adet banka ve 30 adet pazar bulunmaktadır.
3-
/sell hand ile itemlerinizi satabilirsiniz.
3- Otomatik rütbe sistemimiz ile tecrübeli ve uzman üye taglarını alabilirsiniz.İki rankında özel kitleri bulunmaktadır uzman üyenin kitinde p 5 bulunmaktadır. Rütbe atlamak için sunucumuzda oynamanız yeterli...
4- Mob Arena ile hem para hem item kazanabilirsiniz ayrıyetten mob arenamızdaki bossuda öldürerek ekstra ödül kazanabilirsiniz.Mob arenamızda viplere ve oyunculara özel kitler bulunmaktadır.
5- Tabeladan repair özelliği.
6- 3 Adet parkurumuz bulunmaktadır hepsinde sethome vb. komutlar kapalıdır bitirenede ödül vardır.
7-
Viplerimizde Vip Ev - Vip Hammdde - Vip Pazar - Mob Arenada Özel kit ve daha birçok özellik mevcuttur.
8- Nether Ve End Endde ölünce itemleriniz düşmez.
9-
Vipler hayvana dönüşebilir /warp vipbilgi
Hepinizi sunucumuza bekliyoruz. Fazla uzatmadan resimlere geçmek istiyorum:

Bimimiz :) (Market)

OtoTarlamız tamı tamına bundan 60 adet mevcut Sizden başka kimse giremez :=

Bankamız itemlerinizi güvenle saklayabileceğiniz bir ortam sizden başka kimse giremez. Tamı tamına 80 adet :=

Pazarlarımız ticaret yapabileceğiniz en uygun ortam

/warp mobarenamızdan bir kare...

/warp madenimiz./warp lapis /warp oduncu /warp balıkçı vs. sunucuda bulunmaktadır.Hepsini buraya koymadım.

/warp endimiz. Netherde bulunmaktadır. Endde ölsenizde itemleriniz düşmez.

Kurucu: ImNeverLose (skype:snowgamingmc)

Kurucu: IronPrometheus

Sunucumuza şans verip gelip ziyaret eden ve eksiklerimizi burdan bizle paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederiz.

azzyldrm

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel server emeğe saygı beğendim tavsiye ederim mob arenası güzel çalışıyor hammaddeleri küçük yapılmış fakat ben hiç sıkıntı yaşamadım oynarken otot yenileme koymuşlar sıkışma falan olmuyor

HotHead

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
@azzyldrm yorumun için sagol hammaddeler en kısa zamanda büyültülecek
Sunucumuza herkezi bekleriz[DOUBLEPOST=1435663960,1435660021][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1435669979][/DOUBLEPOST]yavaş yavaş yeni oyuncularımız sunucuya alışıyor çekirdek bir sunucu olduk diyebilirim sizde gelin bize katılın az sonra event olabilir..[DOUBLEPOST=1435679429][/DOUBLEPOST]devamlı ve bilgi yönünden donanımlı rehber ihtiyacımız var.skypem snowgamingmc[DOUBLEPOST=1435747902][/DOUBLEPOST]Güncel yorumlarınız bizim için önemli