Hub Server Açtım - Ancak Birkaç Sorun Var!

Denizay22

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Size birkaç sorum olacak.
1)Serverhub pluginiyle faction ve survival olmak üzere 2 servere geçiş sağladım, ama bir sorun var. Işınlanmak için elmasa sağ tıklayıp ışınlanma menüsünün gelmesi gerekiyor. Her giren oyuncuya elması nasıl verebilirim?NOT: Elmasın ismi Işınlanma Menüsü olcak.
2)Faction ve Survival olmak üzere 2 ayrı sunucu var. Factiona spawn çektim, ama survivalada spawn çekmek istiyorum. Ayrı ayrı nasıl spawn çekeceğim?
3)Faction'a ayrı Survival'a ayrı(yarı survival) warplar olmasını istiyorum. Nasıl Yapabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum.

BayPenguen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) İsmi Ve İlk Girişte Herkeze Gelmesini CostomJoinİtems Plugini İle, Işınlanma Menüsü Olarak Ayarlamayı ChestCommands Plugini İle Yapbilirsin

Denizay22

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Işınlanma menüsü olarak ayarladım ServerHub plugini ile. Ama cevabın için teşekkürler o costomjoinitems'i yapacağım..[DOUBLEPOST=1403786783,1403785904][/DOUBLEPOST]Yeni Soru.
Factiondan veya survivaldan nasıl hub spawnına dönecekler? Yani lobi veya lobby komutunun plugini ne ?[DOUBLEPOST=1403805767][/DOUBLEPOST]Bilen yokmu arkadaşlar ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
2-3 için faction ve Survival için farklı dünyalar yaratabilirsiniz - multiverse core
Ama işin doğrusu bungee cord ile yapılır. Bunlar yapıldığı şekilde ayrı spawnlar oluşturulabilir

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

Denizay22

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2-3 için faction ve Survival için farklı dünyalar yaratabilirsiniz - multiverse core
Ama işin doğrusu bungee cord ile yapılır. Bunlar yapıldığı şekilde ayrı spawnlar oluşturulabilir

Bungee Cord kullanmaya pek hevesli değilim. Baktım ama ayrı ayrı serverler açmak falan pek istemedim.
Multiverse Core ile farklı dünyalar oluşturdum Zaten. AMA faction ve survival için farklı spawnlar ve farklı warplar nasıl çekeceğim, o sorun
Ayrıca, lobby yazarak hub dünyasına dönmelerini istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bunların tümünü yapmak istiyorsanız malesef bungee cord kullanmak zorundasınız. Multiverse yetersiz kalır

Denizay22

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam, o zaman ayrı 3 servermi açacağız? Hub için ayrı, Survival için ayrı ve Faction için ayrı ?

Denizay22

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam Teşekkürler[DOUBLEPOST=1403809631,1403808579][/DOUBLEPOST]Ben bu bungee cord u beceremedim. Napcam şimdi

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dünyada Yazıların Ayrı Olması WorldChat /Lobi Komutu CrystalGamingTRnin Kanalındaki Skyblock pLUGİN Paketinden CommandHelper.Jar Ve Dosyasını Serverinize Atiniz. Item Icin Fikrim Yok Script İle Yapabilirsin Araştırırsan. Warplarla Fikrim Yok. Lobiye /Spawn Çekersin Survival Ve Factiona /Mv Setspawn Yazıp Çekersin Oyunculara /Mv Spawn Permini Verirsin Bulup. Oto Mesaja /Mv Spawn Yazip Sunucuların Spawnina IşınlanaBilirsiniz. Yazarsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BungeeCord Bence Bilmiyorsaniz Acemiyseniz Kurcalamayin Tavsiyem.