HUB SERVERİMİZE PROFESYONEL PLUGİNER ALIMI

Percius

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Biz yeni açmış olduğumuz hub server için profesyonel hub server plugineri aramaktayız. Serverda ki tüm sorunları halledebilecek biri olmalı. Eyer öyle olduğunuzu düşünüyorsanız başvuru formunu doldurunuz. Biz size döneceğiz.

Ad:
Hangi Serverlarda Pluginer Olarak Çalıştın?:
Kaç Adet Serverda Pluginer Olarak Çalıştın?:
Kaç Yaşındasın? (Yaş Sınırı +16):
Neden Bizi Seçiyorsun?:
Seni Seçersek Bizim İçin Ne Yapıcaksın?:

Bu şekilde formu doldurunuz.[DOUBLEPOST=1407309066,1407270692][/DOUBLEPOST]GÜNCEL +

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz olarak burda çalışacak olacak biri çıkacağını sanmıyorum

Percius

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz olarak burda çalışacak olacak biri çıkacağını sanmıyorum
Emin ol çıkarlar. herkes bir başkasının gözünden bakmaz kimisi eylence için,kimi de para için yapar. Zaten şuanda türkiyenin önde gelen builderlerini topladım. Tek eksiğimiz pluginer o da gelirse işimizi bitirebileceğiz.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece merakımdan soruyorum '' Zaten şuanda türkiyenin önde gelen builderlerini topladım.'' kim onlar ?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Çünkü yapıcağımız serverin Türkiye'nin önde gelen serverlerinden yapacağımızdan eminiz. Hilesiz bir serverdan daha güzel ne olabilir ki ?
Server premium olacak o halde sanırım? Yoksa hilenin önüne geçilmesi mümkün değil. Server, client üzerinden HWID veya Mac ID çekemediği için kalıcı ban atılamıyor, oyuncular da hesapları bedava açtıklarından hile yapabiliyorlar. Yani haklısınız, hilesiz bir server gerçekten çok güzel olurdu.
Bunları yazmamdaki amacım şu; siz konuyu yeterince detaylandırmamışsınız, bu nedenle gerçekten iyi seviyede olan (profesyonel yazmışsınız konu başlığına) eklenti geliştiricileri sizi tercih edip etmemek konusunda bir karara varabilirler.

Percius

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Server premium olacak o halde sanırım? Yoksa hilenin önüne geçilmesi mümkün değil. Server, client üzerinden HWID veya Mac ID çekemediği için kalıcı ban atılamıyor, oyuncular da hesapları bedava açtıklarından hile yapabiliyorlar. Yani haklısınız, hilesiz bir server gerçekten çok güzel olurdu.
Bunları yazmamdaki amacım şu; siz konuyu yeterince detaylandırmamışsınız, bu nedenle gerçekten iyi seviyede olan (profesyonel yazmışsınız konu başlığına) eklenti geliştiricileri sizi tercih edip etmemek konusunda bir karara varabilirler.
Bizim şuanda ki pluginer yazıcımız bunun için bir pluginer hazırlıyor otomatik olarak ban atma gibi bir şey olcak hile kullanan girdiği anda hileyi görüp banlayan bi sistem olcak sanırsam en azıncan böyle olsun dedim eyer böyle olursa adam istediğii kadar banı kaldımanın yolunu bulsun yinede girdiğinde tekrar ban alıcaktır.