Hub Skripti | Yazılıyor...

Nasıl Olmuş?

• İyi

Kullanılan: 4 57.1%
  • Kötğ

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu silinmistir. Yada en azından bekleniyor.
@BT_GoD bu bölümün yetkilisi kim? yada senin burada yetkin varsa konuyu siler misin?

Son düzenleme:

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu skript hata çıkaracaktır.
Kod:
on drop:
cancel event

on pick up:
cancel event
tüm dünyalarda işlem görüyor onu sadece hub dünyasında çalışır vaziyete getirirsen sorun çözülecektir.[DOUBLEPOST=1412873920,1412873844][/DOUBLEPOST]Daha doğrusu unlar sadece hub spawn dünyasında olsa daha güzel olur örneğin
Kod:
player world is DUNYAADI: #bu dunya adı degistirilebilir
sonrasında geri kalan kodlar.
elseye gerek yok zaten şart olayınca bir işlem yapmayacaktır.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk satırdan nasıl bisey olacağı belli..Bence bunun için urasma derim.Skript ile hub yapılmaz.Yakında zaten ne demek istediğimi anlarsın.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk satırdan nasıl bisey olacağı belli..Bence bunun için urasma derim.Skript ile hub yapılmaz.Yakında zaten ne demek istediğimi anlarsın.
hub yapılmaz derken? bu sadece hub dünyasında oyuncular için tabela ile dünya değiştirme ve basit özellikler ekliyor. skript ile hub yapılmayacağını bende biliyorum.
bence bu skriptin üstünde durursan ortaya güzel bir şey çıkar :)
sağol

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript düşüncelerini kısıtlar.
Biraz daha çaba sarf edip plugin yapmayı dene.
arasıra deniyorum. şu aralar çalıştığım bi repair-dismantle-enchant(tamir-sökme-büyü) plugini var.
edit: bitirince vault desteği ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1412949089,1412949031][/DOUBLEPOST]
ayrıca senin bir skript yazdığını bile görmedim.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
arasıra deniyorum. şu aralar çalıştığım bi repair-dismantle-enchant(tamir-sökme-büyü) plugini var.
edit: bitirince vault desteği ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1412949089,1412949031][/DOUBLEPOST]
ayrıca senin bir skript yazdığını bile görmedim.
Görmen önemli değil umrumdada değil.Bir sürü skriptim var elimde, böyle gereksiz değil, ve artık skript yerine plugin kodluyorum..Skriptten daha iyi ve aynı sey :)

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görmen önemli değil umrumdada değil.Bir sürü skriptim var elimde, böyle gereksiz değil, ve artık skript yerine plugin kodluyorum..Skriptten daha iyi ve aynı sey :)
skriptten daha iyi olduğunu biliyorum ve bende kodluyorum. ayrıca gereksiz değil derken? skript ile en fazla ne yapabiilirsin ki?

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@NitradoIEmre asıl sen hayırdır. Adam uğraşmış kodlamış. Sen uğraşsan onu bile yapamazsın. Türklerin bu huyunu sevmiyorum. Yapamıyorsan çamur atma arkadaşım en azından emeğe saygı duy. Eğer diyorsan ben daha iyisini yaparım. O zaman yap görelim. Yapamam diyorsan yapılan şeye saygı duy.

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle arkadaşımızın yaptığı skript'in amacını anlamamış ve saçma sapan yorumlarla arkadaşımızın kalbini kırmışsın ! Kimsenin yaptığı skript gereksiz değildir. Hepsi gereken ama işini bilene kolay yapılabilecek düzeydedir vede bunu yaparken emek geçer siz gibi insanların elimde şu kadar var bu kadar var gereksiz değil diyerek sadece arkadaşımızın senden daha iyi skript kodladığını göstermendir. Arkadaşımız hub sunucu kurucam dememiş sadece hub sunucu lobisinde kullanılan eklentileri eklemiş !