mrbobaking
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
on drop:
cancel event
on pick up:
cancel event
player world is DUNYAADI: #bu dunya adı degistirilebilir
sonrasında geri kalan kodlar.
hub yapılmaz derken? bu sadece hub dünyasında oyuncular için tabela ile dünya değiştirme ve basit özellikler ekliyor. skript ile hub yapılmayacağını bende biliyorum.İlk satırdan nasıl bisey olacağı belli..Bence bunun için urasma derim.Skript ile hub yapılmaz.Yakında zaten ne demek istediğimi anlarsın.
sağolbence bu skriptin üstünde durursan ortaya güzel bir şey çıkar![]()
arasıra deniyorum. şu aralar çalıştığım bi repair-dismantle-enchant(tamir-sökme-büyü) plugini var.Skript düşüncelerini kısıtlar.
Biraz daha çaba sarf edip plugin yapmayı dene.
ayrıca senin bir skript yazdığını bile görmedim.İlk satırdan nasıl bisey olacağı belli..Bence bunun için urasma derim.Skript ile hub yapılmaz.Yakında zaten ne demek istediğimi anlarsın.
Görmen önemli değil umrumdada değil.Bir sürü skriptim var elimde, böyle gereksiz değil, ve artık skript yerine plugin kodluyorum..Skriptten daha iyi ve aynı seyarasıra deniyorum. şu aralar çalıştığım bi repair-dismantle-enchant(tamir-sökme-büyü) plugini var.
edit: bitirince vault desteği ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1412949089,1412949031][/DOUBLEPOST]
ayrıca senin bir skript yazdığını bile görmedim.
skriptten daha iyi olduğunu biliyorum ve bende kodluyorum. ayrıca gereksiz değil derken? skript ile en fazla ne yapabiilirsin ki?Görmen önemli değil umrumdada değil.Bir sürü skriptim var elimde, böyle gereksiz değil, ve artık skript yerine plugin kodluyorum..Skriptten daha iyi ve aynı sey![]()
biliyorum. sende ismi bu kadar ciddiye almayı bırak.Lafı çevirmeyi kes skript ile "hub" yapılmaz yaparsanda saçma sapan bisey olur..
Yapamıyorsan çamur atmaya gerek yok dostum boşuna uğraşma en azından emeğe yazık olmasın.Lafı çevirmeyi kes skript ile "hub" yapılmaz yaparsanda saçma sapan bisey olur..
Öncelikle arkadaşımızın yaptığı skript'in amacını anlamamış ve saçma sapan yorumlarla arkadaşımızın kalbini kırmışsın ! Kimsenin yaptığı skript gereksiz değildir. Hepsi gereken ama işini bilene kolay yapılabilecek düzeydedir vede bunu yaparken emek geçer siz gibi insanların elimde şu kadar var bu kadar var gereksiz değil diyerek sadece arkadaşımızın senden daha iyi skript kodladığını göstermendir. Arkadaşımız hub sunucu kurucam dememiş sadece hub sunucu lobisinde kullanılan eklentileri eklemiş !@quadopchini sen hayırdır ?