Hub Sunucu Açma ve İnternet Sitesinden Kayıt Olma

Sizce Yapacağım Bu Sunucuyu Paylaşmalı mıyım ?

• Evet

Kullanılan: 5 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bu Konumda Birçok Arkadaşa Yardımcı Olabiliceğimi Düşünüyorum.. Son Zamanlarda herkes bir hub sunucu açmak istiyor fakat bir türlü beceremiyorlar.. Bunun İçin üzerinde uğraştığım 8-9 oyunu olan bir sunucuyu tanıtıcam aslında tam tanıtma değil. Haberdar Etmek İstedim.. Bütün Harita ve Dosyalarıyla birkaç haftaya bu forumda olucaktır.. Eğer istediğiniz bir şey varsa cevap olarak yazınız...Ayrıca İnternetten Kayıt Olmayı da Anlatacağım Her Şey Hazır Olunca...
Sunucuda Olucak Oyunlar:
Faction === Tamamlandı
SkyBlock
OPEggWars === Tamamlandı
EggWars
HungerGames
SkyWars === Yapılıyor
BuildBattle
MineStrike

Zaurdemirov

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basarilar Dilerim Bir pl,Skript fln Konusunda Sorun Olursa ozelden (Bisey Karsiliginda Degil :D) Sorabilirisin

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Basarilar Dilerim Bir pl,Skript fln Konusunda Sorun Olursa ozelden (Bisey Karsiliginda Degil :D) Sorabilirisin
İsteğim bir tek Neler Ekliyceğim Olur Çoğu Skript Plugin Var Bir tek CS:GO yok Onu da Konuştum Elime Geçicek birkaç güne :D

Skyfight eklesen super olur bi tek legendcrafta var :/
Öncelikle Elimdekileri Bitirmeyi ve Asit Adasına Başlamayı Düşünüyorum Ayrıca SkyFight ı Daha Önce Duymadım :D İncelerim skywars bitince :D

SuperBuilder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İsteğim bir tek Neler Ekliyceğim Olur Çoğu Skript Plugin Var Bir tek CS:GO yok Onu da Konuştum Elime Geçicek birkaç güne :D

Öncelikle Elimdekileri Bitirmeyi ve Asit Adasına Başlamayı Düşünüyorum Ayrıca SkyFight ı Daha Önce Duymadım :D İncelerim skywars bitince :D
play.legendcrafttr.com sunucusundan bakabilirsin aman ha aynısını kopyalamada :D

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

SuperBuilder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yok Yok Mantığı Anlamam Yeter Bir de Plugin tabii :D

Şu An Baktım ve KitPVP den Tek Farkı Oyun Alanının Boşlukta Olması :D Bunu Yapmak Kolay :D
aynen bırakamadım şu skyfightı ifşalasamda :D ama ne yapim 20 tl'm gitti halan da yok @ForcEmir e sesleniom buradan :D ama yinede yapması kolayda tabi emek istio mapı çalmak sw açmak deil ztn pluginleri de düzenlemek map yapmak kolay deil

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
aynen bırakamadım şu skyfightı ifşalasamda :D ama ne yapim 20 tl'm gitti halan da yok @ForcEmir e sesleniom buradan :D ama yinede yapması kolayda tabi emek istio mapı çalmak sw açmak deil ztn pluginleri de düzenlemek map yapmak kolay deil
Valla Elimde Kendi Yapımım KİTPVP Plugin Paketi Var onu kullanıcam bir tek harita yok işte :D