KenanDemirtaş
Ufkun Ötesinde
- En iyi cevaplar
- 0
Hub sunucumuz için lobi haritası yaptıracağım. Tabi ki ücretli ancak, bütçem çok fazla değil. Makul fiyata yapacak birilerini arıyorum. Şimdiden teşekkürler
knn.dmrts skypemSkype Adresini Alabilirmiyim ?
Buildim aşırı kötü. Doğru düzgün bir ekip kurmayı denedik olmadı. En sonunda bu yöntemi deniyoruz. İyi forumlar..KenanDemirtaş Merhaba Kardeşim , Bence Lobinizi Baskasına Yaptırmaktansa Kendiniz Yapın Saten Adamlar Orda Serverlere Gitme İcin Kalıyor Baska Bir İşlevi Yok Sen Elinden Geleni Yapıp Kendin Yap Lobini Bence Dostum , İyi Forumlar
İnsanlar önemsiz diyip atıyor fakat sunucudaki bir nokta bile önemli. Sen önem vermiyor olabilirsin ama oyuncular emin ol senden önem veriyor. Farzet adamın çok büyük durumu yok 2-3 oyunluk bir hub sunucu açacak, ram yetmedi diye düşün. Oyunlar çöktü oyuncular lobide toplandı. İnsanı serverde tutan şeylerden biri değişik şeyler keşfetmek. Mesela bir parkurun bile çok önemi var...KenanDemirtaş Merhaba Kardeşim , Bence Lobinizi Baskasına Yaptırmaktansa Kendiniz Yapın Saten Adamlar Orda Serverlere Gitme İcin Kalıyor Baska Bir İşlevi Yok Sen Elinden Geleni Yapıp Kendin Yap Lobini Bence Dostum , İyi Forumlar
Spigot Kullanabilir. AntiWorldDownloader KullanabilirTavsiyem Kimseye Yaptirmaman!
Çünki Türkiye de Artık Map Yapilmaz.
Yapanlarda Boşa Yapmış Olur.
Nedeni ise Senin Satın Aldıgın Mapi
Adam WorldDowloader Mod ile İndirebilir.
Ve Kullanabilir. Bence Kendin Yapmada
Gir İnternete Birsürü Map Bulunmakta.
1.8 spigot plugini o.Spigot Kullanabilir. AntiWorldDownloader Kullanabilir
Zaten buildleri ayarladık kendimiz yapıyoruz konu kilit.1.8 spigot plugini o.
Ayriyetten **** Engelliyici işe yaramaz. TNT Korumali Bir Sunucuya
Atabilir Mapi.