Hub Sunucumuz İçin Lobi Yaptıracağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Hub sunucumuz için lobi haritası yaptıracağım. Tabi ki ücretli ancak, bütçem çok fazla değil. Makul fiyata yapacak birilerini arıyorum. Şimdiden teşekkürler

IbrahimOffical

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KenanDemirtaş Merhaba Kardeşim , Bence Lobinizi Baskasına Yaptırmaktansa Kendiniz Yapın Saten Adamlar Orda Serverlere Gitme İcin Kalıyor Baska Bir İşlevi Yok Sen Elinden Geleni Yapıp Kendin Yap Lobini Bence Dostum , İyi Forumlar

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
KenanDemirtaş Merhaba Kardeşim , Bence Lobinizi Baskasına Yaptırmaktansa Kendiniz Yapın Saten Adamlar Orda Serverlere Gitme İcin Kalıyor Baska Bir İşlevi Yok Sen Elinden Geleni Yapıp Kendin Yap Lobini Bence Dostum , İyi Forumlar
Buildim aşırı kötü. Doğru düzgün bir ekip kurmayı denedik olmadı. En sonunda bu yöntemi deniyoruz. İyi forumlar..

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar önemsiz diyip atıyor fakat sunucudaki bir nokta bile önemli. Sen önem vermiyor olabilirsin ama oyuncular emin ol senden önem veriyor. Farzet adamın çok büyük durumu yok 2-3 oyunluk bir hub sunucu açacak, ram yetmedi diye düşün. Oyunlar çöktü oyuncular lobide toplandı. İnsanı serverde tutan şeylerden biri değişik şeyler keşfetmek. Mesela bir parkurun bile çok önemi var...

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendine bir adet builder bul öyle yap internette araştır yetki vereceğini söyle geliyorlar zaten :D:p

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem Kimseye Yaptirmaman!
Çünki Türkiye de Artık Map Yapilmaz.
Yapanlarda Boşa Yapmış Olur.
Nedeni ise Senin Satın Aldıgın Mapi
Adam WorldDowloader Mod ile İndirebilir.
Ve Kullanabilir. Bence Kendin Yapmada
Gir İnternete Birsürü Map Bulunmakta.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem Kimseye Yaptirmaman!
Çünki Türkiye de Artık Map Yapilmaz.
Yapanlarda Boşa Yapmış Olur.
Nedeni ise Senin Satın Aldıgın Mapi
Adam WorldDowloader Mod ile İndirebilir.
Ve Kullanabilir. Bence Kendin Yapmada
Gir İnternete Birsürü Map Bulunmakta.
Spigot Kullanabilir. AntiWorldDownloader Kullanabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...