HUB Sunucusu için tasarımcı arıyorum

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
1 yıldır Spigot olarak hizmet veren ve Türkiye çapında piyasasında adını duyurmuş olan sunucumu BungeeCord bağlayıp çeşitli oyunlar eklemeyi düşünüyorum. Daha da büyüteceğim için ikon olsun reklam olsun banner olsun bunun gibi tasarımlara ihtiyacım var. Çok abartılı olmayacak şekilde klasik bir kapak tasarımı istiyorum. Ayrıca sunucu ikonuna da ihtiyacım var. İşini iyi yapabilen birilerini arıyorum, çok üstün tasarımları ücrete de tabii tutabilirim fakat Paintten yapıp yüklü miktarlar istemeyiniz.

Yapabileceğini düşünen şahısları yoruma bekliyorum, sunucu ismi, IP gibi etmenleri özel mesaj yoluyla vereceğim. Buradan reklama girer.

Aklımda düşündüğüm font ve şekil bunun gibi. The Club yazan yere IP gelir vs.

Şimdiden teşekkürler.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Piyasaya adını duyurmuş :) Güleceğim yoktu. Birkaç gayrimüslim developeri alıp attınız sonra almış xoroyu baştan kodlatmışsınız (Developerinin geçmişi kötüdür, kodu kopyalamış da olabilir. Hatta bilgisayara görmediğinden o Developerinin de atılmış olabilir.)
Gidin "Deveğloğpır" almadan kendiniz kodlayın ki emeğiniz piyasada adını duyursun.
En başta ego yapmana gerek yoktu. Sunucun 1 yıldır piyasaya adını duyurmuş (!) olması adamları teşfik mi edecek cevaplardan mutlu olurum.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Piyasaya adını duyurmuş :) Güleceğim yoktu. Birkaç gayrimüslim developeri alıp attınız sonra almış xoroyu baştan kodlatmışsınız (Developerinin geçmişi kötüdür, kodu kopyalamış da olabilir. Hatta bilgisayara görmediğinden o Developerinin de atılmış olabilir.)
Gidin "Deveğloğpır" almadan kendiniz kodlayın ki emeğiniz piyasada adını duyursun.
En başta ego yapmana gerek yoktu. Sunucun 1 yıldır piyasaya adını duyurmuş (!) olması adamları teşfik mi edecek cevaplardan mutlu olurum.
Bizimle olan derdini hala anlamadım. Bir sıkıntın varsa skypeden mesaj atabilirsin. SonOyuncu gelse en büyük sunucu biziz dese ego mu olacak? Öyle düşün.
Senin bizimle çalışırkenki developerliğini de gördük Batıkancığım. Her zaman özele beklerim sorunu çözmek amaçlı.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bizimle olan derdini hala anlamadım. Bir sıkıntın varsa skypeden mesaj atabilirsin. SonOyuncu gelse en büyük sunucu biziz dese ego mu olacak? Öyle düşün.
Senin bizimle çalışırkenki developerliğini de gördük Batıkancığım. Her zaman özele beklerim sorunu çözmek amaçlı.

Zamanında skript.* Olayını açmalı mıyım? Sana kaç defa o kod skriptteki yetkileri vermez deneme rağmen vermekte ısrar etmen de pek komikti. Yaptığım oldukça normaldi, sen bilmediğin zamanda da yardım ettim ben size.

Ve evet, Son Oyuncu'nun demesi de ego olurdu. Kimse Türkiye'nin en iyi sunucusuna karar veremez. İlerde mutlaka o sunucu geçilir.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Zamanında skript.* Olayını açmalı mıyım? Sana kaç defa o kod skriptteki yetkileri vermez deneme rağmen vermekte ısrar etmen de pek komikti. Yaptığım oldukça normaldi, sen bilmediğin zamanda da yardım ettim ben size.

Ve evet, Son Oyuncu'nun demesi de ego olurdu. Kimse Türkiye'nin en iyi sunucusuna karar veremez. İlerde mutlaka o sunucu geçilir.
O zamanlar bilgisizdik ben öyle sanıyorduk, şimdi farklıyız. Senin yaptığın /sk disable all olaylarını hiç karıştırmiyim istersen. Sonra kafana takılır; bu adam bana neden güvenmiyor diye düşünürsün.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype adresinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
O zamanlar bilgisizdik ben öyle sanıyorduk, şimdi farklıyız. Senin yaptığın /sk disable all olaylarını hiç karıştırmiyim istersen. Sonra kafana takılır; bu adam bana neden güvenmiyor diye düşünürsün.
Duyan da skript sunucudaki pluginleri, mapları temsil ediyorda onları silmişim. Ne komiksin.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Bizim Yeni Açtığımız Bir Grup Var. Grubun İçinde Profesyonel Elemanlar Var. Sizinle Görüşmek İsterim.

(Çıkan Hepsine İstek Atın Tam Olarak Gözükmüyorum)

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Eski PP'ni Koy Yenisi Kötü :D

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Bizim Yeni Açtığımız Bir Grup Var. Grubun İçinde Profesyonel Elemanlar Var. Sizinle Görüşmek İsterim.

(Çıkan Hepsine İstek Atın Tam Olarak Gözükmüyorum)
İş alındı zaten.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun diğer sunuculardan pek bir farkı yok. Yani eğer adını duyurduysa uzun süre aktifliğinden duyurmuştur.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Sunucunun diğer sunuculardan pek bir farkı yok. Yani eğer adını duyurduysa uzun süre aktifliğinden duyurmuştur.
PVP piyasasından bahsediyorum. PVP oyuncularının neredeyse hepsi bilmekte Gürkan. Bu konuya Batıkan olsun sen olsun çok taktınız anlamış değilim. Uzun süre aktif olması da cabası tabiikide.