|- Hub Sunucusu Projesi -|

ElythsOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz Türkiye de birçok sunucu açılıyor, kapanıyor, kaliteli sunucular ve kalitesiz sunucularla dolu bir Minecraft Dünyamız var! Bu günde sizlere hem kaliteli hemde diğer sunuculara fark yaratacak bir projeden bahsedeceğim. Öncelikle bu sunucudaki amacımız diğer sunuculara göre daha değişik sistemlere sahip olmak. Yani anlayacağınız klasik bir sunucudan daha iyi sistemlerle donatılmış olacak. Bu şekilde artık klasik sunucularda boşa vakit geçirmek zorunda kalmayacaksınız. Biliyorum, bu ve başka forumlarda birçok bu tür konu açıldı ve çoğu da çöpe gitti. Fakat biz kendimizden eminiz ve bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu sebepten ötürü bizlere destek olmanızı isteyeceğim sizlerden. Destek derken illa maddi destek olacak diye bir şey yok. Yorumlarınızla ve fikirlerinizle manevi destek de olabilirsiniz. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ha bu arada, oyuncularımızı bir yerde toplamak amaçlı bir Discord sunucusu kurduk. Bu sunucuya katılabilirsiniz. Discord:

Moderatör tarafından düzenlendi:

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her sw'den aynı şeyi duyuyorum..buda çöp olmaz umarım zaten uçuruma düşüyor şu minecraft sw'leri açarsanız bedava sw'lerden açın..daha mantıklı boşuna paranız gitmez ben yaptım zamanında +25 online bu çoğu 'hub olmiyan' sw'in yakaliyamadığı bir şey..her neyse bol şans.

ElythsOnline

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her sw'den aynı şeyi duyuyorum..buda çöp olmaz umarım zaten uçuruma düşüyor şu minecraft sw'leri açarsanız bedava sw'lerden açın..daha mantıklı boşuna paranız gitmez ben yaptım zamanında +25 online bu çoğu 'hub olmiyan' sw'in yakaliyamadığı bir şey..her neyse bol şans.
Para sıkıntımız olmadığı için pek sorun yok. Zaten garanti 50 kişilik bir oyuncu kitlemiz bulunmakta. Üstelik bu 50 kişiye reklamlardan gelenler vs. dahil değil.

Güncel.

Batuhannxdm

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam yerinizde olsam hub açmam çok hub serveri var ve onlar dolu çoğu serverde bomboş eğer büyük bir reklam ve oyuncu kitlesine sahip olursanız kolay kitle sahibi olursunuz.