Hunger Games Kit Editlemek.

AtakanCiftci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar selam hunger games modunda kit editlemeye çalıştım çoğunu yaptım permission verdim fakat oyuna girince kitler gözükmüyor editlemeyi bilen arkadaşlar resimli olarak yardımcı olabilirmi lütfen.

WEEDYREEL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sen resimli olarak plugınının config.yml veya kits.yml'sini atarsan yardımcı olabilirim.

WEEDYREEL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anlamadım ama resim cekip atıyım şimdi.[DOUBLEPOST=1392222605,1392222383][/DOUBLEPOST]

Bunlar fakat svde /kit yazdıgımda 9 kutucuk var vede bos kitlerin hepsi ayarlı ahmetmelihtr nin plugin paketini kullanıyorum.
Size zahmet olmazsa, The BukkitGames klasorunun ıcındekı kitler'in oldugu yeri gösteren yerin fotografını atabilir misiniz? Bu arada , ScheduledAnnouncher2 plugını yerıne,AutoBroadcaster 1.4.6'yı kullanmanızı öneririm. ve ayrıca SimpleWelcome yerine JoinAndLeavePro plugınını tavsiye edebilirim,serveri çok fazla yormamış olursunuz.

batuhanmck1663

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Size zahmet olmazsa, The BukkitGames klasorunun ıcındekı kitler'in oldugu yeri gösteren yerin fotografını atabilir misiniz? Bu arada , ScheduledAnnouncher2 plugını yerıne,AutoBroadcaster 1.4.6'yı kullanmanızı öneririm. ve ayrıca SimpleWelcome yerine JoinAndLeavePro plugınını tavsiye edebilirim,serveri çok fazla yormamış olursunuz.

Tavisiyeleriniz için öncellile sağolun resimlerde şunlar 1. sayfa en başta 2. sayfa devamıdır.

[DOUBLEPOST=1392224212,1392223845][/DOUBLEPOST]Kardeşim biraz daha hızlı olsan çıkmam gerekte.

WEEDYREEL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm biraz karışık bir olay.Sana şu plugını onerebılırım,hem kitli hungergames hem kitsiz yapabilirsiniz.
SurvivalGamesAlternative
Dev.bukkit.org adresinde bulabilirsiniz.