IceMC | Ekip Aranıyor |BatiHost

Forumdanda sunucuyu görmeden kaç verirdin?

• 1-3

• 3-5

• 5-7

• 7-9

• 10 Nice Server Forumu

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
⇤Ön Söz⇥

Merhaba sayın gamer.com.tr kullanıcıları. Yaklaşık 1 aydır boş zamanlarımda geliştirdiğim sunucumu sonunda açıyorum. Öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Adım Caner 16 yaşındayım. Yaklaşık 4 senedir ufak çaplı yazılımlar geliştiriyorum. Minecraft platformunda yaklaşık 16. deneyimim olucak. Bu nedenle bana yardımcı ve destek olabilecek ekip arkadaşları arıyorum. Ayrıntıları aşağıya bırakıyorum. Aşağıda belirtilen yaş sadece formaliteden eklenmiştir. Benim için önemli olan tek şey olgunluktur. Bir insanı yaşı küçük olduğu için bir şeyden uzak tutamazsın. Çok büyük biri sayılmam bende o yaşlardan geçtim. Fazla uzatmadan sunucu bilgileri ve alım şartlarımıza geçelim.

> Sunucu Bilgileri

IceMC sunucumuz Sınırsız kişi kapasitelidir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 5GB RAM bulunmaktadır. Sunucumuz 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 18:30 da açılacak olup Yetkili alımları 20 Mart Salı Saat 23.59’da sona erecektir.

> İletişim Bilgileri

İletişim için bize;

Discord :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Telefon: 0(850)303-69-14 (Yanlızca SMS)

adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

> Başvuru Şartları

⇥ 15 Yaşını doldurmuş olmak (İstisnalar olabilir)

⇥Yeterli düzeyde SkyBlock ve Plugin bilgisine sahip olmak

⇥Kendine ait bir cep telefonu veya bilgisayarında

mikrofon’a sahip olmak

⇥Haftalık en az 10 Saat sunucuda aktif bulunmak (İmza sistemi ile kontrol edilecek)

⇥Gerekli olgunluğa sahip olmak.

⇥Başvuru yapan kişinin yetki seçme gibi bir hakkı bulunmamaktadır. Girdiği testler sonucunda en uygun yetki kişiye verilecek, itirazı hailinde ikinci bir test uygulanıp başarısızlık halinde kişinin tekrar başvuru yapması gerekecektir.

> Başvuru Formu

Ad/Soyad;

Yaş;

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART)

Daha önce yaptığı yetkiler;

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 20:00-23:30)

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz;

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı;

> Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler

Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;

➸ Builder (Mimar) (1 Kişi)

➸ Moderatör* (2 Kişi)

➸ Rehber (6 Kişi)

➸ Admin** (1 Kişi)

*Rehber’in aksine moderatörler özel test’e tabi tutulup sesli mülakata girmek zorundadırlar.

**Admin yetkisi yanlızca moderatörlük mülakatından üstün başarı almış kişilere verilecektir.

> Başvuru DS:

Form doldurmadan Discord yoluyla başvuru yapmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden yetkilileri bildirirseniz kısa sürede yanıt verilecektir!

⇤⇥

• İlginiz için teşekkürler, iyi forumlar

Link gitmemiş boşluklu vereyim h t t p s : / / d i s c o r d. g g / F k t 3 C Z g

GamingPro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad;Yavuz Selim Batki

Yaş;14

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART)DC:Yselimb

Daha önce yaptığı yetkiler;2xBaşAdmin1xRehber4xAdmin2xKurucu=Ortak

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 19:00-23:30) Hafta Sonu 5-6 Saat

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz;3

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı;3 kere yaptım Admin Olmak İstiyorum Bu Sunucuda

_Gamer_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad; Samet Cura

Yaş; 16

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART): Skype da var Discorda da var

Daha önce yaptığı yetkiler; admin mod builder

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 20:00-23:30): sonra konuşuruz

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz; 1 yıldır oynuyorm

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı; evet

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin Ben Olayım:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
admin olujam bende diyip alıcagımı pek sanmıyorsun herhalde forum doldurursan alabilirim

Ad/Soyad; Samet Cura

Yaş; 16

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART): Skype da var Discorda da var

Daha önce yaptığı yetkiler; admin mod builder

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 20:00-23:30): sonra konuşuruz

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz; 1 yıldır oynuyorm

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı; evet
günlük akti olma süresini doldurmadıgınız için ilgilenmiyoruz kusura bakmayın

İDRİSPOLAT1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad;İdris Polat Karaer

Yaş;14

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART)DC:İdris Polat#7331

Daha önce yaptığı yetkiler;2 Builder,1 Rehber ,1 Admin

Günlük aktif olma süresi; (Örn: 19:00-23:30) Hafta Sonu 5-6 Saat Hafta İÇİ : 3,4 Saat

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz;2

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı;1 kere yaptım.Builder olmak istiyorum.

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad; EMİRHAN (eğer yetkili olursam soy adımı paylaşa bilirim ancak soy adımı paylaşmam çok uygun değil)

Yaş; 15

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART) EMİRHAN#1032 / [email protected]

Daha önce yaptığı yetkiler; kurucu admin rehber builder [ağırlıklı] bunları bi kere yapmadım

Günlük aktif olma süresi; gereğinden fazla girerrim ancak sınav haftası maum ne olur bilmiyorum ama gercekten fazal girerim

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz; mc bayadır oynuyorum 2 3 yıldır yetkiliyim skyblock cok sevmiyorum ancak skyblock yetkli oldum mc bukadar oynayan biride baya skyblock oynamıstır herhalde

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı; 13 den fazla yetkili oldum syblockda oldum ancak genel oarak survival ve factions

(deeğerli IceMC yetkilsi formun cidiyeti beni etkiledi inş form kadar serverde emek vermissinizdir gerçekten cok yetkili oldum ve emekler hep boşa cıktı birde buildersan eger gerçekten cok boş oluyor ancak admin olmayı tercih edicem çünkü builder dan cok yoruldum ama gende buildim iyidir hem admin hemde builderlık yapabilirim aynanda)

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad/Soyad; EMİRHAN (eğer yetkili olursam soy adımı paylaşa bilirim ancak soy adımı paylaşmam çok uygun değil)

Yaş; 15

İletişim adresi; (Discord/E-Mail ŞART) EMİRHAN#1032 / [email protected]

Daha önce yaptığı yetkiler; kurucu admin rehber builder [ağırlıklı] bunları bi kere yapmadım

Günlük aktif olma süresi; gereğinden fazla girerrim ancak sınav haftası maum ne olur bilmiyorum ama gercekten fazal girerim

Kaç Ay/Yıl dır SkyBlock oynuyorsunuz; mc bayadır oynuyorum 2 3 yıldır yetkiliyim skyblock cok sevmiyorum ancak skyblock yetkli oldum mc bukadar oynayan biride baya skyblock oynamıstır herhalde

Daha önce başka bir SkyBlock sunucusunda yetkililik yaptınızmı; 13 den fazla yetkili oldum syblockda oldum ancak genel oarak survival ve factions

(deeğerli IceMC yetkilsi formun cidiyeti beni etkiledi inş form kadar serverde emek vermissinizdir gerçekten cok yetkili oldum ve emekler hep boşa cıktı birde buildersan eger gerçekten cok boş oluyor ancak admin olmayı tercih edicem çünkü builder dan cok yoruldum ama gende buildim iyidir hem admin hemde builderlık yapabilirim aynanda)
Merhaba
IceMC üzerine yapmış oldugunuz alım formunda sizi uygun gördük ve imtihana tabir tutmaya karar verdik...
eğer katılmak istiyorsanız özelden konuşabiliriz.
Tekrar Görüşmek Üzere!

CopyRight All Rights Reserved IceMC 2018-2019

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba
IceMC üzerine yapmış oldugunuz alım formunda sizi uygun gördük ve imtihana tabir tutmaya karar verdik...
eğer katılmak istiyorsanız özelden konuşabiliriz.
Tekrar Görüşmek Üzere!

CopyRight All Rights Reserved IceMC 2018-2019

DC : EMİRHAN#1032 ADRESİNE ÖZEL İSTEK ATARSANIZ GORUSEBİLİRİZ AYNI ZAMANDA VERDİNİZ DC SUNUCUSUNDA VARIM ORDANDA OZEL İSTEK ATABİLİRSİNİZ (SİZEDE İYİ GÜNLER.)

kaç gündür haber bekliyorum sonuc...