{--} ICEMC {--} Kafa Düşürme / Kit PvP / MiniGames / Boss / Lapis / Event / Hergun +30 Oyuncu !

Serverimizi Beğendinizmi ?

• Evet Beğendim

Kullanılan: 1 20.0%
  • Hayır Beğenmedim

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

CrazyKiller07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-----[ ICEMC ]-----

Merhaba Size Yeni Açılan Serverimiz Olan ICEMC'Yi Tanıtmaya Geldim.
IP Adresimiz ==> ICEMC.Nitrado.Net

Öncelikle Server 50 Kişilik 8 GB Ram'a Sahiptir.
Ve Günlük En Az +30 Oyuncu Girmektedir.

Serverimizde Boss / Kafa Düşürme / Lapis / KitPvP / Lapis / MiniGames Ve Event Mevcuttur.

Şimdiden Söyleyeyim ALIM YOKTUR !

Serverimizde VIP & Item & Xp & Oyun Parası Alımları İçin Mobil Ödeme & Banka & Paypal vs. Tüm Alımlar Geçerlidir.

*** VIP Fiyatlari ***

VIP ==> 10 TL
MegaVip ==> 20 TL
UltraVip ==> 30 TL'dir

İşte Spawn'ımız (Yeni Spawn Yapılıyor)

Marketimiz

BOSS'Umuz

Lapis'imiz

Diğer Warp & Bilgilerimizi Serverimizde Bulabilirsiniz.

By Alper YILDIRIM - CK07

Iletişim Adreslerim ==>

Skype ==> Cemrebaba
Telefon Numaram ==> 0537 460 1629 (WhatsApp & TicToc & Line Mevcut )

Son düzenleme:

gbmaizol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Türkiye forumlarında tartışma içerikli mesajlar, diğer üyeleri kışkırtıcı, tahrik edici mesajlar göndermek yasaktır.
lan olum bare sunucu tanıtımını doğru düzgün yapın Ip nerde lan lan abisiniz böyle bi abilik mi vardır :çakmak: :çakmak: kısacası bu konu arşive kaldırılmalı :lav: :lav: :lav:
:lol:

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Canyo bildiğim kadarıyla konu açılırken 5 adet resim gerekiyor arkadaşları uyarabilirmisiniz?
Gözünden kaçmış olabilir, dalgınlığına gelmiş olabilir veya bunun gibi birçok geçerli bahanesi olabilir arkadaşlar biraz anlayışlı olun bu ne saldırganlık böyle.
Bu hata üyenin olduğu kadar bizimde hatamız. Konuları denetlerken bu hatanın gözden kaçmaması gerekirdi.
Geldim, hatasını belirtip arkadaşımıza sözel bir uyarı yapıp kısa bir süre içerisinde bu hataların giderilmesini dileyip bu konudan anlayış ile birlikte usulca çıkacağım. Bu şekilde kazasız belasız kimseye uyarı vermeden kimseler gerilmeden sorunu çözmüş olacağız. Harika değil mi?

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gözünden kaçmış olabilir, dalgınlığına gelmiş olabilir veya bunun gibi birçok geçerli bahanesi olabilir arkadaşlar biraz anlayışlı olun bu ne saldırganlık böyle.
Bu hata üyenin olduğu kadar bizimde hatamız. Konuları denetlerken bu hatanın gözden kaçmaması gerekirdi.
Geldim, hatasını belirtip arkadaşımıza sözel bir uyarı yapıp kısa bir süre içerisinde bu hataların giderilmesini dileyip bu konudan anlayış ile birlikte usulca çıkacağım. Bu şekilde kazasız belasız kimseye uyarı vermeden kimseler gerilmeden sorunu çözmüş olacağız. Harika değil mi?

Saldırmakmı? saldırmaktan kastınizi açıklarmısınız..eğer yazdığım yazıya bakarsanız Uyarırmısınız diye belirmişim

CrazyKiller07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bilip Bilmeden Konuşmayın IP Yazıyor !!!!
Birde Lapis Resmini Yanlışlıkla 3 Tane Çekmemişim O Yüzden Yüklemedim !

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Canyo bildiğim kadarıyla konu açılırken 5 adet resim gerekiyor arkadaşları uyarabilirmisiniz?
https://forum.gamer.com.tr/konu/konu-denetimleri-hakkında.187323/
1. Maddeyi okuyunuz. İyi forumlar.
arkadaşım neyin atarı bu ? konularda 5 tane resim olması gerekiyor kural böyle
Üyelerede yanlış bilgi vermeyiniz lütfen. Bir kural söylemeden önce o kuralın kaynak konusunuda paylaşırsanız 2 taraf içinde daha iyi olur.