<<< IceMC.Nitrado.Net >>> 64 Kisilik 5 Gb Ram ! | Boss | Faction | MiniGame | Arsalarda Fly |

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugun size serverimizi tanıtacagim .

• IP => IceMC.Nitrado.Net
    • Slot => 64 kişilik (arttırıldı)
    • Sürüm => 1.7.2
    • Geldik en önemli soruya neden biz ? => Oncelikle elinden geldigince oyunda olmayan adminlerimiz var klasik bir şekilde . Oyuncularla ilgilenmek için disarda olsa bile skype vs de olan adminler. Gün geçtikçe kendimizi gelistiriyoruz eger gelirseniz sizde tanık olacaksiniz. En önemli özelliklerimiz bosslarimiz / el yapımı warplarimiz. Diger serverlerden farkımız bosslardan duşen IceMC paralari. IceMC parasinin ne işe yaradıgını görmek için server içinden /Warp nadir gidiniz. Kesinlikle alinti yoktur spawnda ve benzeri yerlerde. Oyuncu ve yetkili kadrosunun yakın zamanda yerine oturmasini planliyoruz. Geçelim resimlere , iyi bakmalar.

• El yapımı spawnımız 3 fotograftan olusuyor . 1. resim içerden görünüs ;

2. resim yukardan görünüm 1. resim ;

3. resim yukardan görünüm 2. resim ve son resim ;

Vazgeçilmez olan lapis ;

El yapımı arenamiz ;

Ee tabii ki ws lerin vazgeçilmez yeri Ormanimiz ;

Teke tek ws ler için ideal yer 1Vs1 ;

Ve daha fazlasi ama hepsinin resmini koyamayacagım şimdi :) .
    Kurucu => Juliano_ac a ulasmak için skypesi =>whykayratr
    Gelin ve görün düzenli eventler var ! /Warp yetkisi vs vs !

Son düzenleme:

phoenix_06

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
herkes Gelsin Süper Server 7/24 Online...[DOUBLEPOST=1414163780,1414163519][/DOUBLEPOST]:S

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler sizler sayesinde büyüyoruz ...[DOUBLEPOST=1414168162,1414164753][/DOUBLEPOST]Rehber aliminda Glent adli oyuncumuz rehber alinmistir. Iyi oyunlar.[DOUBLEPOST=1414175482][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414177708][/DOUBLEPOST]+Guncel server[DOUBLEPOST=1414181008][/DOUBLEPOST]Hayatta kalma eventimizde yapildi sirada madeneventi ![DOUBLEPOST=1414347223][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414355867][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414412322][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414418939][/DOUBLEPOST]++

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
biizm sayfamıza girerek çamur atmaktansa bu yaptıgın kit lerin setlerin fikirlerini keske bizden aldıgını söyleseydınde herkes bılseydı.sayfamıza gelıp çamur atacagına serverınde hackt ten dolayı banladıgın adamları sırf para kazanmak ugruna tekrardan banlarını actıgınıda yazsaydın da herkes bilseydi.çamur at izi kalsın felsefesini bırakman gerek.her şey olacağına varır...
Teşekkürler sizler sayesinde büyüyoruz ...[DOUBLEPOST=1414168162,1414164753][/DOUBLEPOST]Rehber aliminda Glent adli oyuncumuz rehber alinmistir. Iyi oyunlar.[DOUBLEPOST=1414175482][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414177708][/DOUBLEPOST]+Guncel server[DOUBLEPOST=1414181008][/DOUBLEPOST]Hayatta kalma eventimizde yapildi sirada madeneventi ![DOUBLEPOST=1414347223][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414355867][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414412322][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1414418939][/DOUBLEPOST]++
Vip olan hicbir hack bu serverda sırf para hırsı icin banlanmiyor.parasiz oyunculari ezmesine rahmen parasi oldugu icin hack kullanmasina museade ediliyor.bu servr de daha once oynayan herkedin emeklerini serveri restleyerek heba ettiler.siz simdi 2 ay oyunu kassaniz bile butun emekleriniz tekrardan boşa gidebilir.iyi düşünmek gerek

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
biizm sayfamıza girerek çamur atmaktansa bu yaptıgın kit lerin setlerin fikirlerini keske bizden aldıgını söyleseydınde herkes bılseydı.sayfamıza gelıp çamur atacagına serverınde hackt ten dolayı banladıgın adamları sırf para kazanmak ugruna tekrardan banlarını actıgınıda yazsaydın da herkes bilseydi.çamur at izi kalsın felsefesini bırakman gerek.her şey olacağına varır...

Vip olan hicbir hack bu serverda sırf para hırsı icin banlanmiyor.parasiz oyunculari ezmesine rahmen parasi oldugu icin hack kullanmasina museade ediliyor.bu servr de daha once oynayan herkedin emeklerini serveri restleyerek heba ettiler.siz simdi 2 ay oyunu kassaniz bile butun emekleriniz tekrardan boşa gidebilir.iyi düşünmek gerek
Keşke böyle bilmeseydiniz vip olanlar banlamıyormu ? KaptanOzgur banlandi MyStory_ Banlandi örnegim sw sifirlanmasi oy karari ile oldu ve telafisi yapildi çamuru benmi atiyorum sizce ?[DOUBLEPOST=1414488643,1414427933][/DOUBLEPOST]+

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Böylemi türkiyenin en iyi factions sunucusu olma yolunda giriyorsunuz?
  • Sunucumda reklam atıldı.
  • Bende olan vip özelliklerini yapmışsın.
  • Benim sunucu spawnımı taklit etmeye çalışmışsın.
  • Bendeki tagları kopyalamışsın.
Hangi değiştiricektin bunları dün dedim değiştiricem dedin bugünde dedim gene değiştiricem dedin ama neden değişmedi hala bunlar?

Dün Dedikleri:

Dün Dedikleri:

Reklam Attığına Dair Kanıt:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Reklam Attığına Dair Kanıt:
[/QUOTE]
Reklam atsam öyle bir cümle ilemi atarim ? çocuk dedi bakabilirmiyim diye bende verdim çok abartiyorsun belki bi onda vardir bizim ip zaten.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Spawni benzetmeye çalissaydım daha iyi yapardım merak etme
Yetkiler konusunda sizde olmayan yetkilerde var ? taglara gelince oncedende (O) şeklindeydi şimdi [O] şeklinde çok bir fark yok.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Spawn'a bir şey demiyorum ama bu Prefixleri ilk TaylanEfendi yapmıştı bana, FuuCraft Ve WinterGamers'de tek vardı bu Prefixler ozamandan beri ben kullanıyorum. VIP özelliklerinide ilk ben yaptım.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
VIP Özellikleri çok tartisilamayacak bir konu çogu serverde aynı ve kime sorarsan sor bizim ilk tagimi (O) yada (K) şeklindeydi.

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Yaw diyorumki 01.01.2014 Tarihinden beri ben kullanıyorum ne anlıyorsun bu laftan?