#IceNW ! Faction Zevkini Hisset Dostum ! 1.8.X !

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Öncelikle sunucum ile ilgili fakat tanıtım açısından etkili olmayan bir yorum yapacağım. Öncelikle konu düzenlenecektir tekrardan. Görsel açıdan daha iyi bir hal alacaktır. Ayrıyaten tekrar ve tekrar söylüyorum Yetkili Olmak Için Çaba Sarfedilmeli Beni Al Denmemeli !

Sunucu IP: Oyna.IceNW.Net
Sürüm: 1.8.X
Sunucu Sitesi: www.IceNW.net

Kısaca ben kimim ? Türkiyedeki oyuncular eğlenebilsin , güzel ve kaliteli bir yerde oynayabilsin diye sunucu açmaya çalışan biriyim. Bir ekibim veya güvenebileceğim birisi yok. Kime güvendi isem boş çıktı. Çevremde bilgili bir arkadaşımda yok bu yüzden 10.09.2015 tarihinden bu yana bu sunucu ile kendim ilgilendim , kuruluşunu , hatalarını çözdüm. Tamamen bana ait bir sunucu. Ha bu arada ismim Kayra . Ondan çalmışım yok bundan çalmışım hikayeleri uydurmadır. İnanmak istiyorsan seni tutan yok ama ^^

11 Ay dır aktif bir şekilde hizmet veriyoruz. Bakımlara girdiğiniz oldu fakat asla sunucu sıfırlanmadı veyahut 1-2 ay kapalı kalmadı. Bu uzun yolculukta sizlerle beraber olmak istiyoruz ve bunun içinden elimizden geleni yapıyoruz. Sadece eğlenmeniz için açılan bir sunucudan ne zarar gelebilir ki ? ^^

Toplam 64 GB Ram.
Sınırsız slot sayısı.
IcePara adındaki kredi sistemimiz.
Web Sitemiz..
3 Çeşit oyun. (artacaktır.)

Faction Sunucumuz.

14 GB Ram.
Sınırsız slot sayısı.
IcePara adındaki kredi sistemimiz.
Kendi ench sistemimiz.
Boss lardan özel Para lar düşer. Paralar ile item veya sandık anahtarı alabilirsin.
Her bossa özel sandıklar.
Lapisden çıkabilen Kutsal Para lar.

Özel kutular !
Sunucuda durdukça ödül kazanabilme !

100,000 Lapis kırarak elde edebileceğin IcePara sistemi.
10 Stack lapisin olduğu zaman otomatik olarak satar.
Arsalarda Fly
Blok Kırar isen direk envanterine gelir.
Sadece kendimize özel boost sistemi !
Ve daha fazlası gelip görebilirsin.

Level ile Koruma 6 , Koruma 7 gibi büyüler basabilirsiniz eşyalarınıza ! Tek yapmanız gereken /büyü

Her saat başı rastgele birine bir adet zümrüt verilir. Bu zümrüt ün adı Yeşil Kan Taşı dır. Bu taşa sağ tıkladığınızda çok efsanevi eşyalara da sahip olabilirsin veya bir adet taş bile bulabilirsin.

Seviye sistemi !
Mob keserek item topladığınız. Topladığınız eşyalar ile set / anahtar vs. alabildiğiniz. Isterseniz bir sonraki seviyeye geçebildiğiniz hos bir sistem. Sunucuya ilk başlayanlara önerilir.

Kutu Sistemi
Her 2 saatin oyunda kalışınızda 1 adet Zaman+ Kutusu anahtarı kazanırsınız. Bu anahtarı /warp kutu da kullanabilrisiniz. /gorev den görevler yaparak lapis anahtarı kasabilirsiniz. Lapis anahtarını /warp kutu da kulllanabilirsiniz. Kaç saat oyunda kaldığına bakmak için /online yazabilirsin.

Para Kutusu Sistemi
Lapis den çıkardığınız kutsal para ve gizli parçaları kullanabileceğiniz bir sistem. /warp kutsalpara veya /warp gizliparça gidebilirsiniz. Kutsal paranız veyahut gizli parçanız ile kutu alabilirsin bu warplardan. 20 Kutsal Para ya 1 Nadir Sandık 40 Gizli Parcaya 1 Efsanevi sandık alabilirsiniz. Bu kutuların içinden para çıkar. 100 K ile 1.7 M civarı para çıkma ihtimali vardır.

Kendimize Has Event Sistemlerimiz.
Çoğu sunucuda görülen maden eventidir , raindir bunlar sizcede artık demode değil mi ? Birazcık düşündüm ve kendimize has eventlerimizi buldum. Buyrun bakalım umarım sizde seversiniz ^^

Maden Eventi
Halis mulis maden eventi sadece az çok blok var ayrı bir özelliği yok bunu atlayabiliriz ^^

Davik Eventi
Belirli bir alanda davik kesme imkaniniz var. Bu daviklari sadece yemek için değil yumurtası için kesmelisiniz ! Yumurtaları ile /warp yumurta da iyi eşyalar alabilirsiniz !

Asi Boss Eventi
Asi bir boss . Masum bir oyuncu . Kızgın bir savaş. Sonunu düşünemiyorum. Kandırdım , genellikle oyuncu kazanıyor. Ödül olarak 1 adet kutu kazanıyor içinden IcePara dan taşa her şey çıkabiliyor. Unutma , kutuyu alabilmek için son vuruşu yapmalısın !

PvP Maden Eventi
Bir maden içinde sünger , elmas blok ve zümrüt blok var ne kadar şirin değil mi ? Hiç sanmıyorum. En kanlı savaşların döndüğü bu arenada pvp açık ! Bir yandan V8 kazma veya eşyalar için sünger kazman gerekirken bir yandan ölmemeye çalışıyorsun ! Ürpertici ...

Garpuz Eventi
Havada ki karpuzlar ... Ne işe yarıyor bunlar ... aaa ortada da karpuz var. 3 , 2 , 1 BOM ! Karpuzlar patlıyor , etraf maden doldu ! Hemen toplamalısın ^^

İtem eventi.
Her 30 dakikada 1 kere kesin olarak yapılan item eventi , her maden bloğundan 5 er adet ve şansınız var ise 1 adet enchli elma !

IcePara eventi
Tanesi 1 TL olan parayı bedavaya kazanabileceğin muazzam event ! 1 Eventte 7 IcePara kazanan bile gördüm ! Her ayın 14 de yapılıyor ! Bence katılmalısın , tek yapman gereken belirtilen süre içinde kazabildiğin kadar elmas kazmak ! Ayda 1 kere Ay'ın 14 dünde !

Sunucumuzda Alım yoktur.

Başka sunucularda kullandığınız şifreleri bu sunucuda kullanmayın. Aksi takdirde hesabınıza başkları girebilir.

Eğer sunucunuzda IceMC reklamını görürseniz sorumlusu biz değiliz. Sunucumuzda Reklamcı yoktur, olmayacaktır.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emrsmsk is coming..

Emrsmsk çıkamıyor. Sunucuyu kesinlikle önermiyorum. Sakın girmeyin. Bağımlılık yapıyor. Okullar başlayacak neredeyse, derslerinize bakamazsınız. @Ragnarak yapacağın sunucuyu kardeşim :sinsi1: Yapacağın sunucuyu ^_^ Hakkatten yapacağın sunucuyu yani; Çok beğendim. Ama beni bir girip kickler misin? Hakkatten çıkamıyorum da. İşim gücüm var.

MuzluMuz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emrsmsk is coming..

Emrsmsk çıkamıyor. Sunucuyu kesinlikle önermiyorum. Sakın girmeyin. Bağımlılık yapıyor. Okullar başlayacak neredeyse, derslerinize bakamazsınız. @Ragnarak yapacağın sunucuyu kardeşim :sinsi1: Yapacağın sunucuyu ^_^ Hakkatten yapacağın sunucuyu yani; Çok beğendim. Ama beni bir girip kickler misin? Hakkatten çıkamıyorum da. İşim gücüm var.
ona gerek yok ben atarım /kick emrsmsk + /ipban emrsmsk

güzel server

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Emrsmsk is coming..

Sakın girmeyin falan diyince korktum .-. Teşekkürler ^^
Sunucu başarılı.
Teşekkürler , sunucuda görmek isterim seni de.

ona gerek yok ben atarım /kick emrsmsk + /ipban emrsmsk

güzel server
Teşekkürler yorumun için ^^.

Sunucuya /zm eklenmiştir , oyunda durduğunuz her 1 saat için 1 puan alırsınız , puanınızı /zm den market bölümünde harcayabilirsiniz ^^