S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
İÇERİK SERGUN26 TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR
Moderatör tarafından düzenlendi:
Biraz eski bir çalışmam, PHP az biliyordum. Birkaç düzenleme yaptım. Sanalkurs'un üyelik sistemini baz alarak yapmıştım, arşivimden çıkartıp Skript ile giriş kayıt script yapayım dedim.[DOUBLEPOST=1427447791,1427447695][/DOUBLEPOST]Resim eklenmiştir!Akşama deniyeceğim,merak ettim nasıl olmuş.![]()
Neyden Anladın ki Zaten ._.Başarılı olmus ^^ Öyle gözüküyor tabii ki, yoksa site islerinden hiç anlamam.
Gmail'in Login Scriptine Çok Benziyor. Ama Güzel.
Teşekkürler,Google'nin Giriş Ekranına Benziyor.Ama Dosyalardan Sanırım Rengi değiştirilebilir.
Authme desteklemiyor. Authme destekli yapsaydım remote mysql gerekecekti ve ücretsiz hostlarda çalışmayacaktı.[DOUBLEPOST=1427475185,1427475135][/DOUBLEPOST]Authme?
Veritabanı seçmeden arayüzde içe aktarın. İşlemler bölümünden veritabanı adını değiştirebilirsiniz.Nedense veri tabanının içine bir tablo oluşturamiyor ve bu yuzden hata veriyor.
Aynısını yaptım maalesef yine olmadı. Tablo oluşturamıyor.Authme desteklemiyor. Authme destekli yapsaydım remote mysql gerekecekti ve ücretsiz hostlarda çalışmayacaktı.[DOUBLEPOST=1427475185,1427475135][/DOUBLEPOST]
Veritabanı seçmeden arayüzde içe aktarın. İşlemler bölümünden veritabanı adını değiştirebilirsiniz.
Özelden bilgilerinizi verirseniz yardımcı olabilirim.[DOUBLEPOST=1427615750,1427480382][/DOUBLEPOST]Günceldir.Aynısını yaptım maalesef yine olmadı. Tablo oluşturamıyor.