İlk Ortaçağ Evim|BrayJademence

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
arkadaşlar bu konumda size yaptığım basit bir ortaçağ evini göstericem(ortaçağ denir mi bilemiyicem ama)
buyrun resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT:BEN BU YAPIMI KERALİSTEN ÖRNEK ALMADIM BAZI YERLERİ BENZİYOR OLABİLİR AMA ONDAN ÖRNEK ALMADIM!!!

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorsun buildim pek iyi değildir bu yüzden çok eleştirecek bir pozisyonda değilim fakat bence olmamış. Yani forumda diğer yapılara ve seninkine bakıyorum, olmamış diyorum. Geliştir kendini +1
teşşekkürler eleştirmeke haklısın daha yeni ortaçağ işine giriştim zorluyo insanı yinede önerin için teşşekkürler panpacağım

SanoralTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverime Güzel Medieval Kale Yapabilen Vs. Builder Arıyorum.Skype: Sanoral.1912 Ekleyin Görüselim.

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle açıklıyayım. İLK medieval buildler arasında bir turnuva düzenlenirse senin buildin galip gelir. İlk olmasına rağmen dekor pek olmasada var. Ayrıca bir medieval değil viking evi olmuş :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bence fena değil ama çatı geliştirilmeli ve biraz daha dışarı çıkartılmalı gibi ama genel olarak ilk için iyi :)

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeterince güzel, ama çatı uçlarını daha geniş alabilirdin. Cobblestone basamaklarını.