İLK YAPITIM OLAN DOSTUM STEVE :)))

dabakhane

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ilk yapıtım olan Steve'yi forumda paylaşıyorum umarım beğenirsiniz lütfenn ama lütfenn yorumlarınızı eksik etmeyin :) ...

Steve.png

Steve2.png

Steve3.png

Steve4.png

dabakhane

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Allahın izniyle bende güzel yapıtlar yapmaya baslıyacağım.Yorum ile belirttiğiniz için teşekkürler
:)

Doc.

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hey Steve! 'sup?

-Mobilden gönderildi.

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştirim biraz ağır olabilir kusruma bakma fakat, artık herkes bir steve yapıp oraya buraya koyup steve yok şu yapıtım bu yapıtım diyor, biraz daha yaratıcı olmanız gerektiğini düşünüyorum yoksa blockları değiştirir hafifte değişiklik yapar bir binayı binlerce farklı şekilde yapabilirsiniz yani steve yapıp sadece onun için konu açmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum artık her önüne gelen bir steve zombi creeper yapıp konu açıyor

dabakhane

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok doğru söylemissin kardesim fakat bu benim ilk yapıtım bu kadar ağır konusmasan iyi olurdu basda hevesimi kacırdın :S

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok bunu kişisel algılama, böyle skine bakarak birşeyler yapan herkese söyledim o sözleri yeterince çalışırsan her şey olur. bir şiir için 15 yıl uğraşan çok ünlü şairler var... yani devam et fakat bu tarz küçük şeyler için konular açmamalısın

sahra

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Bir Harika Dosttum !!!!!

dabakhane

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eyw kardesim beğenenler ve yorum atanlardanda çok çok teşekür ediyorum :)