İlk Yaptığım Apartman Tarzı Ev

Evi Beğendinizmi

• Evet Harika :)

Kullanılan: 3 75.0%
  • Hayır Kötü :(

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi apartman tarzında bir ev yaptım çok katlı olcak şuanlık bir tane ara kat yaptım bu ilk olduğu için biraz dandük :uğraş: evin mimarisi güzel tek kusru girişleri kötü yani salona tuvaletten giriliyor :sırıtmak: onuda daha önce hesaplamadım için mecburen öle oldu furniture adlı beyaz eşya modunu kullandım ve resimler :

Dışı tam bitmedi :

Dışı :

Evin küçük bi balkonu :

Binanın giriş katı merdiven resepsiyon :p vb:

Mutfak :

Banyo :

Salon :

Yatak Odası :

Ebeveyn Banyosu (yatak odasına bağlı başka odada)

Çalışma Odası:

Çocuk Odası :

Evin Özellikleri:
160m2
3 + 1
kullanılmamış
arakat

Arkadaşlar beğenmezsenizde işte bu çok iğrenç bune böle gibi sözler kullanmazsanız rica ediyorum ve ankete oy verebilirsiniz

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an geç vakit olmaz ama yarın skypeden micim yok ama yarın oyundan yazarak istersen mapı atam yapak evi :D 2.katın zeminini yapıyorm 6bin civarı kuvarsı elimle koydum xD

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olmamış dostum dış tasarım ama..

Modern yapmaya çalıştıysan Keralisin videolarina yönlendiriyorum seni de ..

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dışı tam bitmedi zaten sırf tuğla gibi düşündüm dışınıda içi iyi :D

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod olmasına rağmen estetiği gerçekten az daha fazla özen göstermelisin Dev bir duvar yapmak yerine 10x10 bir yere daha iyisini bile yapabilirsin

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim evlerim hep 4 duvar 1 çatı :D[DOUBLEPOST=1378062838,1377987127][/DOUBLEPOST]GÜNCEL

VorBow

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağol aslında dıştan tek kuvars kötüydü ev 40x40 :D şimdi küçük bir tane yapçam dışını geliştirmeliyim evlerimin içi iyide dışını pek beceremiyorum :(