INF MC v1.0 [1.7.2] Faction/PvP Şans Kutusu/Kitap Kutusu infgame.nitrado.net NefesCraft Efsanesi

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Canyo​

Moderatör tarafından düzenlendi:

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tabii değiştirelim hemen dikkat çeksin diye yapmıştık özür dileriz :)[DOUBLEPOST=1406919830,1406916199][/DOUBLEPOST]Sunucumuz'a Şans Kutusu ve Kitap Kutusu eklenmiştir

/me bugu kapanmıştır
chestshop bugu kapanmıştır

INF Game Oyun Hizmetleri sizler için çalışıyor iyi forumlar[DOUBLEPOST=1406969266][/DOUBLEPOST]Güncel

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabii değiştirelim hemen dikkat çeksin diye yapmıştık özür dileriz :)[DOUBLEPOST=1406919830,1406916199][/DOUBLEPOST]Sunucumuz'a Şans Kutusu ve Kitap Kutusu eklenmiştir

/me bugu kapanmıştır

INF Game Oyun Hizmetleri sizler için çalışıyor iyi forumlar[DOUBLEPOST=1406969266][/DOUBLEPOST]Güncel
Böyle resmi resmi konuştuktan sonra bu fotoğrafları görünce pek hoşuma gitmedi diyebilirim. Buildler çok sade. KArışık olsa güzel olurdu. Zaten sizin bir kitleniz vardır ve oyuncu sorununuzda olmaz. Bu yüzden ench vb. kaldırılırsa hoş bir sunucu olur.

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Böyle resmi resmi konuştuktan sonra bu fotoğrafları görünce pek hoşuma gitmedi diyebilirim. Buildler çok sade. KArışık olsa güzel olurdu. Zaten sizin bir kitleniz vardır ve oyuncu sorununuzda olmaz. Bu yüzden ench vb. kaldırılırsa hoş bir sunucu olur.

Açıkcası yalan söylemeye gerek yok abartmaya da gerek yok mimarımız ve iki yetkilimiz tatilde benim özel hayatım ile ilgili sorunlarım olduğundan onları çözmeye çalışıyorum fakat bu sunucuyla ilgilenemediğimizi göstermez mimari eserlere gelince dediğim gibi INF MC olarak v1.0'dayız daha oyuncu kitlemiz arttığında sadece kişi sayısı değil sunucunun kaliteside artacaktır

Değerli yorumunuz bizim için önemlidir teşekkürler.

Edit: Yetkili alımlarını güvendiğim kişiler olduğu için mimar alımı filan yapmıyorum ama oyuncular isterse yaparım yani pek sıkıntı çıkarmaz zaten sunucu daima yedeklendiği için[DOUBLEPOST=1407071310,1406972336][/DOUBLEPOST]Güncel

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
infgame.nitrado.net olması lazım o olmuyorsa şunu da yapabilirsiniz 5.62.70.139:25565

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AHAHA, şu an da gülmekten ölüyorum. INFMC Kaldırmak mı? Batihost ve ben ile davacı olmak mı? Kaldır şu png'yi açayım da şu sunucumu yeter! Hep böyle alıntı alıntı![DOUBLEPOST=1407085883,1407085820][/DOUBLEPOST]

/me bugu kapanmıştır

Tehdit içerikli yorum. Canyo

Moderatör tarafından düzenlendi:

INFMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dikkat çeksin içeriği olan yorumumu logo için değil kırmızı yazılar için yapmıştım birde avukatlara gelince buyrun bekleriz de cracklı sunucu açıp avukat yollamak nasıl bir kafadır anlamış değilim sorun sizin logunuz sa google'da bulduğum için koydum ve orda "OyununOyuncusuBT" yazmıyordu insan gibi söyleseydiniz özelden kaldırabilirdik ama sizin şu avukatları cidden merak ettim

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dikkat çeksin içeriği olan yorumumu logo için değil kırmızı yazılar için yapmıştım birde avukatlara gelince buyrun bekleriz de cracklı sunucu açıp avukat yollamak nasıl bir kafadır anlamış değilim sorun sizin logunuz sa google'da bulduğum için koydum ve orda "OyununOyuncusuBT" yazmıyordu insan gibi söyleseydiniz özelden kaldırabilirdik ama sizin şu avukatları cidden merak ettim
INFMC Milyonlarca böyle küçük insanlar uğraşmak zoruma gidiyor! ve crack değil premium sunucu! Faction crack. Sunucumuz emin ol ki hub yönünde birkaç sunucuyu geçti diye destekçimiz bize Avukatları yönendirmiştir. İnsan olsanız araştırıp koyardınız tamam mı? Kaldır sinir etme insanı.

Ciddiliği ve sinirli iken kiminle nasıl-ne zaman-nerede konuşacağımı sen öğretemezsin! şu an da nasıl konuşmam gerekiyorsa öyle konuşuyorum.