Internet hakkinda yeni yasa

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar zaten hala korsan içerik yasak değil mi?Yılda 3-5 kişi para cezası alıyordu .Bizler yine indirmiyor muyduk?Sadece denetim artacak.Bu sansürün amacı Gezi olaylarında halkı sosyal medyada örgütleyenleri bulmak.Facebook,twitter gibi siteler veritabanlarını vermek istemiyorlar.Devlet ise zorla kanun yoluyla almayı planladı.Yasa meclisten geçti ve cumhurbaşkanına ulaştı.Abdullah Gül 15 gün içinde ya veto ya da onay verecek.Benim şahsi görüşüm budur.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasanın yürümesi için cumhurbaşkanı nında onaylaması gerek benim bildiğime göre yasa kesin değil ama gelen bir yasak sonucu hor gördüğünüz Arabaları ezmeye çalışmak saçma

Dirseğimle Tablet kullanmaya çalışırken yanlışlıkla gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yav ne yasagindan bahsediyosunuz yasak falan gelmedi yasak eskidende vardi zaten hic bise bilmeden gelip burda konusanlardan nefret ediyorum...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yav yok ole bise onun denetimi yapilamaz ztn 70 milyon kisiye dava mi accan tek tek ancak paylasim yapanlara ceza gelir oda suana kadar mesela kamu oyuna cikan dizimag var ondada bir suru sirket wornerbros dahil dava actigindan yasal islem uyguladilar :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hyr bikere denetimini yapamassinki :) mesela sirf oyun indirmek icin internetinin wifi sini sifresiz yaparsin indirirsin sorarsalarda yoldan gecen biri indirmisdir dersin bisede diyemezler :) cunku orda sadece ip cikar pc ile ilgili bilgiler olmaz :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Neyse rahatladım ama temkinli olacağım

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

A

Asigo64

Ziyaretçi
Bildiğim kadarıyla yarın itibaren Torrent sitelerinden her indirilen dosyanın 1500 TL cezası olacakmış.Doğru olduğundan emin değilim.Öyle duydum.
€20.00 yerine 1500 mi ödenir gider oyun alırsın daha ucuz bu ne sanki oyun taciriyiz torent e değil niye ceza bize yazılıyor ?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Para cezalarının miktarını buldum

+18 Şeyler İzleyenlere 1500 TL
Torrent'ten Oyun Çekenlere 500 İle 1000 TL Arası
Facebook, Twitter Gibi Sosyal Ağlarda Pkkyı Ve Eylemleri Desteklemekki Burdan TÜRK'lerin bir şey Yiyecegini Sanmıyorum 2000 İle 2500 TL Arası
Playstation Kaç Oldugu Farketmiyor Korsan Oyun Alanlar 500 İle 400 TL Arası
Oyunlara Yaş Sınırı Getirildi Orn:Battlefield +18
Yalan Haber Atan Sitelere 4500 ile 5000 TL Ceza
Sosyal Medyada Yaptıgınız Tüm Konusmalar Kaydedilecek Buna Dikkat Edin (Skype Msn Facebook Twitter Vb.)
+18 Video Resim Paylasan Siteler 500 ile 1000 TL Arası
Virüs Yaymak Site Hacklemek 3.Parti Program Yapanlara 7000 TL Para Cezası
Artık oyunlara üyelik TC kimlik no ile yani yaş hakkında yalan söyleyemezsiniz

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
devlet bize bahmiiiiirrr

tc kimlik nosu hakkında hack buldum :D tek çakal benim sanki XDD

Andronova

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnanmayın böyle şeylere, şahsen inanmıyorum. 21 Aralık 2012'dede internette bir sürü haber yayıldı, ne oldu ? yalan çıktı! İnternet özgürlüğümüzü kısıtlayamazlar bildiğin isyan çıkar :D #internetimedokunma