İnternet hevesimizi bitiricekler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her patlama sonrası bu durum oluyor yok onun erişimini engelleyelim yok bunun bilmiyorlarki ellerinde olan kayıtların illa internete düşecegini neden böyle bir şeyle karşı karşıyayız anlamadım elinde sonunda bu internet düzelecek ve o resimler videolar gene yüklenecek gereksiz bir çaba daha...

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Asıl amaç halkın provoke edilmesinin önüne geçmek gibi görünüyor. Olay henüz sıcakken, bu kadar yayılması pek hoşnut almaz sanırım. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum ama durum bu.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Her şeyi yasaklamalıyız! (!)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklılar bence interneti yavaslatmakla sebebi ise cumhurbaskanını kötülüyorlar hemen hükümet istifa felan adamların nasıl daldıgını gördünüzmü iceriye xraydan geçmeden silahla ates acıyolar sonra cocuklara ates acıyorlar sonra polis birisini vururken direk kendisini patlatıyor bunun önüne nasıl geçilebilir baştaki o belirli kisilerin gitmesi lazımki birazda olsa önüne geçilsin terör hiçbir zaman bitmez bilader heryerde var terör tek türkiyede degil diger dıs ülkelerde üzüntü duyarlar fotograf vs paylasmazlar patlama sonrası bizdekiler ise direk geliyor fotograf video canlı yayın hepsini yapıyolar patlama sırasında türkiyeye gelen yayın ekibinide gördünüzmü siz anında türkiyede patlama diye bizimkilerden önce yayın yapıyor ve bizimkiler böyle videolar paylasarak kücük COCUKLARIN PİSKOLOJİSİNİ ACIK VE NET bozuyor kardesim türkiyenin liderini gözlerinde zorba gibi canlandırıyorlar adamın ne sucu var iyiki yasaklamıslar facebooku biraz dısarı cıkın asosyel olmasın millet bu kadar keske hep yasaklansa videoları felan paylasarak teröristlerin hayal ettigi seyi gerçeklestiriyosunuz bence bu yasak iyi olmuş her biseyi bilip bilmedende paylasmayın biraz araştırma yapın arkadasım diger DIS ÜLKELERDEDE PATLIYOR bombalar bizimkiler böyle video paylasıp teröristleri sevindirecegine biraz ülkesini düsünse hem gelisir bu ülke hem terörün birazda olsa önüne geçilir ama bu ülkede böyle siyaset kafalılar bitmezse yarın senin dibinde patlar bomba gene merak etmeyin birsey patlıyor hemen siyasete döküyorlar be adam önce bi oturun düsünün neden patlıyo nicin patlıyo neyse benden bu kadar iyiki yasaklamıslar interneti keske hep yasaklansa..

Yaralılar var onlara acil sifa vefat eden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Benim internet hevesim zaten bitti Paypal Türkiye'ye gelmediği an.

Asıl amaç halkın provoke edilmesinin önüne geçmek gibi görünüyor. Olay henüz sıcakken, bu kadar yayılması pek hoşnut almaz sanırım. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum ama durum bu.
Her ne kadar yukardaki durum olsa da (emin değilim) yine de proxy vb. şeyler halen var.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Internet yavassa VPN kullanin o kesin çözüm olur ben her internet yavasladiginda kullanırım. Telefonda iseniz SUPER VPN adlı program Bilgisayarda iseniz Hotspot VPN indirebilirsiniz..

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Arkadaşlar siyaset yapmadan duramıyor musunuz? Varsa bir yorumunuz siyasetten uzak olsun lütfen, siyasi olacaksada burada olmasın. Reşit olmasalar bile kişilerin kendilerine göre siyasi görüşleri olabilir, burası sandık değil. Konunun takipçisi olacağım, herkesin görüş belirtmesini isteriz saygımız sonsuz, bunun yanında siyaset yapılması durumunda tartışmaların çıkacağı aşikar olduğundan ve buranında sandık mekanı olmaması durmundan bunları yazmak durumundayım.
Siyaset konularının konuşulması forumumuzda yasaktır.
Kaynak: Site kuralları

Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Zaten bitircekler. Bomba patladığında zararı sadece etraftakilere değil bizede oluyor.
LoL giriyorum bi bakıyom net yok :/

Terörü Lanetliyoruz.
Yaralılara Allah'tan acil şifalar ve şehitlerimize Rahmet diliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...