İnternet hız savaşı

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Az önce sunucuları Türkiye'de bulunan Zula oyununda pingim 2561'e çıktı var mı arttıran ?
Edit : Bu altın ping (@Erenbulbul ) ödülünü kazanmamı sağlayan (Binamıza 3 yıldır alt yapı çekmeyen) TTNeT ve Türk Telekom Teleküminasyon A.Ş'ye borç bilirim.

Bu her şeyi anlatıyordur sanırım.
Evet pentagonun internetini kullanıyorum :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bir normal ev hattı ile maksimum (Buna normal denemez)(Turkcell SüperOnline 1GB/s Paketi) 1 GB/s hızına çıkabilirsiniz bu nedenle buradan Cheat Engine amcaya saygılarımı sunuyorum zamanında onunla milleti az trollemedik :D

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce sunucuları Türkiye'de bulunan Zula oyununda pingim 2561'e çıktı var mı arttıran ?
Edit : Bu altın ping (@Erenbulbul ) ödülünü kazanmamı sağlayan (Binamıza 3 yıldır alt yapı çekmeyen) TTNeT ve Türk Telekom Teleküminasyon A.Ş'ye borç bilirim.

Bir normal ev hattı ile maksimum (Buna normal denemez)(Turkcell SüperOnline 1GB/s Paketi) 1 GB/s hızına çıkabilirsiniz bu nedenle buradan Cheat Engine amcaya saygılarımı sunuyorum zamanında onunla milleti az trollemedik :D
Dedim ya pentagonun internetini kullanıyorum diye :D Şaka maka gerçekten cheat engine kullanmadım oyun indiriyodum böle olmuş hata galiba.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Upload hizinda kapışırım :D İndirme hizi çok değişken, intarnet kullaniliyor diye heralde :D Staj yaptiğim yerin intarneti.
Evdeki intarnetim 350kbps - 0.30kbps

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

AKN dolmadan önce böyle bir hıza sahibim AKN dolduktan sonra resmi güncellerim :şapka:

Son düzenleme:

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar güncel internet ping rekorum Zula'da 4572 gibi bir rakama çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun.