Ip Şifrem

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ben port açmak istiorum ama kulanici adimi ve şifremi bilmiyorum kulaniciadi=admin şifre=ttnet yaziorum girmio lütfen yardım edin resmi ben şimdi çektim

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim bi abim var çokuzakta oyuruyo bilgisyarcı o girmisti bikere şifreyi degistiri galiba soruyorum ne die telefonda bilmem dio dükyanı çok uzak götüremiorum

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modemin arkasında reset tusu vardır bi süre ona basık tut, ama ayarların sıfırlanır ve internete giremezsin. Anlayan biriyle yapmanı tavsiye ederim.

RistCeron

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sana Hemen Yardımcı Olayım..
İlk Önce netin Varken Modemin Markasını Sonuna Kadar Yaz Ve ID+PW Ni Öğren Sonrasında ise ttnete yada baş vurduğun başka firmadan aldığın kağıt yada notta şu yazması gerekir ttneti söylüyorum bağlantı ıd: xxx@ttnet bağlan pw: xxxxx olur bunu modemin giriş tarafıyla aynı sanma bu değim katiyen çok önemlidir bunun sahibi kimse netin ondan bilgiyi al öyle yap şimdi modemin her zman arkasın siyah nok ta yada ine deliği kadar bir boşluk olmalıdır ya bir ine al yada okula gidiyorsan bir uclu kalemle deliği girecek kadar 5saniye basılı tut ve modmin ışıklarının sabitlenmesini bekle ortalama 3 yada 4 dk da sabitlenir sonrasında modeme bağlan ve ayara yüzünden bağlantı sözleşmesideki ıd ve pw yi yaz nat>port yönlendirme yada direk port işlemleri gözüke bilir modemini bilmediğim için garanti söyleyemem bu dediklere uyduğun taktirde sorun olmayacaktır işlemin ortasında kaldıysan gene ttnet 444 0 375 nolu telefonu arıyarak önce 3 sonra 3kez 1 tuşuna basarak teknik servise bağlan yanlış yerdeysen oradaki sahısa deki beni teknik servise bağla iş nedeniyle bağlamak zorundadır. bağladıktan sonra olayı anlat eğer olay bağlantı id ve pw ise kayıt olduğu kişinin anasınıneskikızlık soyadı yada doğum tarihini yeri soracaktır. bunları söyleye bilrim istersen daha detaylısını anlatabilirim :)