IqangasterI klan şarkısı [Wolfteam]

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde hiç unutmam bıçak modunda herkesi öldürüyorum diye odadan atmışlardı böyle böyle birsürü abi çıktı karşıma hepsi odadan atıyordu hilesin diye en sonunda 2 hafta banlandım bastım küfürü bıraktım oyunu ozamandan beri sitesine bile bakmıyorum.
Aynen paralı eşyan olmadan güzel oynarsan yediremeyip oyundan atıyolardı hile diye. O standart silah kafaya geldimi iyi öldürürdü ama yediremiyolardı.

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ama bayabi önceydi nadir bikaç kişide hile oluyordu onlarında peşinde "abi" "abi banada ver o hileyi abi" diye dolaşan çocuklar oluyordu banlanmıyorlardı ilginç bi şekilde, bu arada 2 belki 3 yıl olmuştur bırakalı.

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra vay efendim Türkiye de neden online oyun gelişmiyor.Şu bir gerçek ki hangi oyun TR ye gelse 8-9 yaşındaki çocuklar hemen saldırıyor.Sonra oyundan sıkılıp başka oyuna geçiyorlar.Metin2 mesela.En başta süper bir oyundu feci zevkliydi.Sonra ne oldu bebeler doldu oyuna troll doldu oyun.Anaya bacıya edilen küfürler mi dersin, ailesinden habersiz oyuna para yatıran 10 yaşındaki çocuklar mı dersin hepsi türedi.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra vay efendim Türkiye de neden online oyun gelişmiyor.Şu bir gerçek ki hangi oyun TR ye gelse 8-9 yaşındaki çocuklar hemen saldırıyor.Sonra oyundan sıkılıp başka oyuna geçiyorlar.Metin2 mesela.En başta süper bir oyundu feci zevkliydi.Sonra ne oldu bebeler doldu oyuna troll doldu oyun.Anaya bacıya edilen küfürler mi dersin, ailesinden habersiz oyuna para yatıran 10 yaşındaki çocuklar mı dersin hepsi türedi.
Bunlar hep internet cafeler yüzünden ben liseye kadar internet kafeye toplasan 10 kere gitmiş adamım. Şimdi bütün bebeler sabahdan akşama kadar cafelerde oyun oynuyolar bazı aileler de buna rahatlıkla göz yumuyorlar.

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunlar hep internet cafeler yüzünden ben liseye kadar internet kafeye toplasan 10 kere gitmiş adamım. Şimdi bütün bebeler sabahdan akşama kadar cafelerde oyun oynuyolar bazı aileler de buna rahatlıkla göz yumuyorlar.

Sonra birisi gelip bıçağı takdığında aile İnternet Cafe'ye dava açıyor. Yurdumun halleri... :)[DOUBLEPOST=1391782357,1391782012][/DOUBLEPOST]Benim okulda Hakan diye bir arkadaşım var benim BFF'em. Birde Anıl diye bir parazit var. Anıl paraziti Hakan'a dedi bende bir hesap var gel birlikte kasalım şu level olunca bir abi 5.000 (!) tl ye alıcak dedi çocuğun kanına girdi. Şimdi en iyi kankam 'Kank sende 20 tl e kontör varsa şu hesaba nakit çekelim sonra ben sana vercem!' diyor! Çocuk o 20Tl ile gider iki üçtane orjinal en cillopundan oyun alır. Birde geçen bize geldiğinde 1 el oynamazsan seninle küserim dedi. Kıyamadım midem bulana bulana oyunu USB belleğinden açtım ve TTNET beni interneti keserek kurtardı <3 <3 I LOVE YOU TTNET<3 <3 :D

R

Reloven

Ziyaretçi
İlk Cıktıgında Dediginiz Gibi Müthis Bir Zevk Vardı Zamanla 6 ile 10 Yaşları Arasındaki Çocuklar Doluştu Tüm Oyunlara Hile Desen Türk Online Oyunlarında Hatsafada Bunları Oynayacagınıza En Mantıklısı Bf4 Premium Almak

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mümkünse şu oyunu artık kaldırsınlar. Hem çocukların psikolojisini bozuyor ve videodaki hale geliyorlar. Hatta bazıları telefon üzerinden ailesinden habersiz binlerce lira para çekiyorlar.

Her oyunu yasaklayan devlet bu oyunu yasaklayamadı işe bak.