djyee
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
GÜNCELLENDİ!
Sunucu Adi: Minecraft Dünyan
Sunucu Adresi: minecraftdunyam.nitrado.net
Oyuncu Kapasitesi: 82
Merhaba Arkadaşlar Daha önce Hiç Tatmadiğiniz Bomba bir Sunucuya Hazirmisiniz ?
Cevabiniz Evet ise Hadi Size sunucumuzu tanitayim !
İlk Olarak Sunucumuz Başlikta yazdiği gibi Irk Ve Teknoloji Temalidir!
Sunucumuzda; Özel Ödullu etkinlikler, Arsa sistemi(plotme),Gece PVP , MiniGamesler(Futbol,Spleef,Paintball,Mob Arena,Yılan), Ateşli Silahlar, JetPack, Yerde Haraket Edebilen Vagon araba, Faction! Irklar: Vampir,KurtAdam,Gulyabani,Priest,Cadi Avcisi,Şeytan,Melek, Gibi birçok irk ve Özelliği Barindiriyor!
Ve söz Veriyorum Sunucu çok zor olacak Hayatta kalmanin Tadini Çikaracaksiniz! Ve bu kadarda değil ! Sunucumuzda ağaçlar Ve Biyomlar Çok farkli Spawn oluyor!
Yep yeni bir Dunyayi Keşvetmeye ne dersin ? Şimdiden Heycaninizi Ve Merakinizi Göruyorum !
sunucumuzda Rehberlere Soru sormaya son ! /yardim Komutu ile Öğretici kitaplari Alabilir Ve O kitablari okuyarak Sunucumuzda Nasil oyniyacağinizi Örenebilirsiniz!
Ve Bu kadarla Kalmiyoruz! Paralarinizi Bankada saklayabilirsiniz ve bu para ile factions da klan kurup faction işlevlerini kullana bilirsiniz! Ohh Anlat Anlat bitiremedim Amaa Bir Özelliğimiz daha var! Market Alişilmişin dişinda bir şekilde işliyor!
markette para birimi olarak Altin Parçasi Kullaniliyor Bu altin Parçasi ile Marketten aliş veriş yapiyorsunuz !
Altin Parçasini birtek kasiyerden elde edebilirsiniz ! Madenden Elde Ettiğiniz Altin parçalari Markette Bi işe yaramiyor
Yoruldum Bea Neyse Son özelliğide Anlatam Bari Sunucuda Boss Ve görev Var Ve ikiside Çok zor !
Sunucu Daki Özellikleri Nasil Kullanacağinizi Örenmek için /yardim Yazin Ve envantere Gelen kitaplari Okuyun!
Evet Sunucumuz Böyle (Sanki Çok az Özellik Var Dimi ?)
Not:
Factions Kullanmak için bankaya para yuklemelisiniz!
VIP Özellikleri =
-VIP 1 Ayliktir.'
-VIP 15 TL dir Kredi Karti Ve mobil odeme Kabul Edilir.'
-VIP Almak icin Skype: furkan-guzel
-Sunucu Dolu olsa bile girme!
-VIP Market Erisimi'
-VIP Roket Kullanma (İleri Dogru Yuksege Ziplarsiniz, Vip Markette Var)
-VIP Gece Goruslu Durbun [Sag tiklandiginda Baktiginiz Yeri yakinlastirir ve Karanligi giderir, Vip Markette Var]
- Istediğin Moba Dönuşebilme(Bazi Moblar Kapalidir!)
- Esyalari Tamir etme [Tamir Etmek istedigini eline al ve /erepair komutunu kullan]
- Envanteri Tamamen Temizleme [/clear Komutu]'
- Insanken Kafana Istedigini gecirme. [/hat Komutu]'
- 1 adet spawner hakki'
- Sinirsiz Sethome Hakki!'
- Aclik Doyurma [/feed Komutu]'
- %50 Daha Cok hasarveren VIP Silah Erisimi'
- 1 Adet Pro4 Set ve 10 enchli Altin Elma hakki! '
- 5 Stack VIP Parasi'
- Nitrado Kredisi Veya Paypal Ödemesi Kabul Edilir.'
- Özel Tag satın alabilme! [Fiyatı 5 ₺]
Sira Geldi Resimlere!
[
Gelecekte Eklenmesi Planlananlar!;
- Yeni Silahlar, Yeni Bosslar ve Keşfedilecek Yeni Mekanlar!
- Irkların Özel Eşyaları!
- Sağ Tıklamayla Takas Ticaret Özelliği!
- Rütbe Sistemi!
- Yeni Açık Arttırma Sistemi!
- Yeni Özel Eşyalar için Özel Doku Paketi!
- Irkların Savaşları Daha Gerçekçi!
- Online Market Eklenecek!
Sunucu Adi: Minecraft Dünyan
Sunucu Adresi: minecraftdunyam.nitrado.net
Oyuncu Kapasitesi: 82
Merhaba Arkadaşlar Daha önce Hiç Tatmadiğiniz Bomba bir Sunucuya Hazirmisiniz ?
Cevabiniz Evet ise Hadi Size sunucumuzu tanitayim !
İlk Olarak Sunucumuz Başlikta yazdiği gibi Irk Ve Teknoloji Temalidir!
Sunucumuzda; Özel Ödullu etkinlikler, Arsa sistemi(plotme),Gece PVP , MiniGamesler(Futbol,Spleef,Paintball,Mob Arena,Yılan), Ateşli Silahlar, JetPack, Yerde Haraket Edebilen Vagon araba, Faction! Irklar: Vampir,KurtAdam,Gulyabani,Priest,Cadi Avcisi,Şeytan,Melek, Gibi birçok irk ve Özelliği Barindiriyor!
Ve söz Veriyorum Sunucu çok zor olacak Hayatta kalmanin Tadini Çikaracaksiniz! Ve bu kadarda değil ! Sunucumuzda ağaçlar Ve Biyomlar Çok farkli Spawn oluyor!
Yep yeni bir Dunyayi Keşvetmeye ne dersin ? Şimdiden Heycaninizi Ve Merakinizi Göruyorum !
sunucumuzda Rehberlere Soru sormaya son ! /yardim Komutu ile Öğretici kitaplari Alabilir Ve O kitablari okuyarak Sunucumuzda Nasil oyniyacağinizi Örenebilirsiniz!
Ve Bu kadarla Kalmiyoruz! Paralarinizi Bankada saklayabilirsiniz ve bu para ile factions da klan kurup faction işlevlerini kullana bilirsiniz! Ohh Anlat Anlat bitiremedim Amaa Bir Özelliğimiz daha var! Market Alişilmişin dişinda bir şekilde işliyor!
markette para birimi olarak Altin Parçasi Kullaniliyor Bu altin Parçasi ile Marketten aliş veriş yapiyorsunuz !
Altin Parçasini birtek kasiyerden elde edebilirsiniz ! Madenden Elde Ettiğiniz Altin parçalari Markette Bi işe yaramiyor

Yoruldum Bea Neyse Son özelliğide Anlatam Bari Sunucuda Boss Ve görev Var Ve ikiside Çok zor !
Sunucu Daki Özellikleri Nasil Kullanacağinizi Örenmek için /yardim Yazin Ve envantere Gelen kitaplari Okuyun!
Evet Sunucumuz Böyle (Sanki Çok az Özellik Var Dimi ?)
Not:
Factions Kullanmak için bankaya para yuklemelisiniz!
VIP Özellikleri =
-VIP 1 Ayliktir.'
-VIP 15 TL dir Kredi Karti Ve mobil odeme Kabul Edilir.'
-VIP Almak icin Skype: furkan-guzel
-Sunucu Dolu olsa bile girme!
-VIP Market Erisimi'
-VIP Roket Kullanma (İleri Dogru Yuksege Ziplarsiniz, Vip Markette Var)
-VIP Gece Goruslu Durbun [Sag tiklandiginda Baktiginiz Yeri yakinlastirir ve Karanligi giderir, Vip Markette Var]
- Istediğin Moba Dönuşebilme(Bazi Moblar Kapalidir!)
- Esyalari Tamir etme [Tamir Etmek istedigini eline al ve /erepair komutunu kullan]
- Envanteri Tamamen Temizleme [/clear Komutu]'
- Insanken Kafana Istedigini gecirme. [/hat Komutu]'
- 1 adet spawner hakki'
- Sinirsiz Sethome Hakki!'
- Aclik Doyurma [/feed Komutu]'
- %50 Daha Cok hasarveren VIP Silah Erisimi'
- 1 Adet Pro4 Set ve 10 enchli Altin Elma hakki! '
- 5 Stack VIP Parasi'
- Nitrado Kredisi Veya Paypal Ödemesi Kabul Edilir.'
- Özel Tag satın alabilme! [Fiyatı 5 ₺]
Sira Geldi Resimlere!

Gelecekte Eklenmesi Planlananlar!;
- Yeni Silahlar, Yeni Bosslar ve Keşfedilecek Yeni Mekanlar!
- Irkların Özel Eşyaları!
- Sağ Tıklamayla Takas Ticaret Özelliği!
- Rütbe Sistemi!
- Yeni Açık Arttırma Sistemi!
- Yeni Özel Eşyalar için Özel Doku Paketi!
- Irkların Savaşları Daha Gerçekçi!
- Online Market Eklenecek!
Son düzenleme: