iŞALLAH KARDEŞİM YA BU ADAMLARDAN KURTULAKDA BAŞKA BİŞİ İSTEMİORUM[DOUBLEPOST=1410180774,1410180578][/DOUBLEPOST]adamlar para kazanmaya çalişiyorlarsa ceza yerler 10 bin tllik.
yazdım kardeşim saol yorumun icinSkypelerini yazda insanlar o skypeyi eklemesin.
ACELEYLE YAZDIM KARDEŞİM YORUMUN İÇİN SAOL DUZELTİCEM"ARKADAŞLAR BUGUN BİR FAKE NİTRADO HESAPLA KARŞILAŞDIM İŞDE VİDYO LUTVEN BU ADAMA DİKKAT EDİN ! Birinci Resim ! FAKE HESAPİN SKYP İSİ "
Türkçeyi atın yok edin patlatın küfür edicem şimdi ya Düzgün kullanın şu türkçe'yi
KUFURU HAK EDİORLAR DOGRUDUR AMA KUFUR SENİDE ONLAR GİBİ YAPAR AMA BU KARAR SENİN YORUMUN İÇİN TEŞEKKUR EDERİMİnsanların hiçmi Allah tan korkusu yok ya?
Teşekkür ederim o skype bana istek attığında sövme yağmuru yağacak üstüne.
Aslında küfür yağmuruna tutucamı yazmıcaktım spamdan uyarı yerim diye korkupta yazdımKUFURU HAK EDİORLAR DOGRUDUR AMA KUFUR SENİDE ONLAR GİBİ YAPAR AMA BU KARAR SENİN YORUMUN İÇİN TEŞEKKUR EDERİM
YANINDAYİM DOSTUMServer almak için konuşuyormuş gibi yapacağım ve sonunda o mübarek el işareti çeken ninenin resmini koyacağım ._.
YORUMUN İCİN SAOLNitrado'nun söylediği: Sunucu
Bu abiİN söylediği: Sw
Fake olduğu bu 2 harflik kısacık şeyle anlaşılıyor.