İşini Düzgün Yapan Yetkilimi Arıyorsunuz Doğru Yerdesiniz.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Berkay(Skaduush).17 Yaşımdayım.Yaklaşık 2.5-3 Yıllık Minecraft Geçmişim Vardır.İşimi Yarıda Bırakmayı Sevmem.Yaptığım Her İş Hesaplı Kitaplıdır.Kurallarım Katı ve Kesindir.Emirleri Uygulamam Fakat Rica Ederseniz Seve Seve Yaparım. Küfüre Tahammülüm Yoktur Küfürlü Ortamda 1 Saniye Bile Geçirmem.

Plugin Bilgim Yüksektir.(Hub pluginlerinde biraz eksiğim var fakat tamamlanabilir eksikler.)
Pluginerlık Bilgim : Yaklaşık olarak 5-6 serverde Pluginierlık yaptım.
Adminlik Bilgim : Sanırım 2-3 kere yapmıştım.
Builderlık Bilgim : Buildlerim Mükemmel Değildir.[Ortaçağ Yapıları Üzerinde Bilgim Fazladır.]
Kuruculuk : 2-3 Serverde kuruculuk Yaptım. Hepsinde Pluginerlıktan Yükseldim.
Rehberlik Bilgim : Hiç Rehberlik Yapmadım.
Reklamcılık : Reklamlarım Berbattır.
Bana Ulaşmak İçin Lütfen Yorum Bırakın.
İyi Forumlar Skaduush.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense tüm alım konularında herkes OP admin ama kimse rehber reklamcı değil. Hadi anlarım rehber salakça bişeyde reklam gayet kolay (gerçi o da salakça bir şey). Konu aç geç kardeşim ne aç gozlusunuz siz ya her sunucuda admin olayım bedavadan ortak olayım vs.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense tüm alım konularında herkes OP admin ama kimse rehber reklamcı değil. Hadi anlarım rehber salakça bişeyde reklam gayet kolay (gerçi o da salakça bir şey). Konu aç geç kardeşim ne aç gozlusunuz siz ya her sunucuda admin olayım bedavadan ortak olayım vs.
hiçbir Zaman Öyle Bir Amaç Gütmedim Ortaklık Umrumda Bile değil.Ben Teknik İşlerle Uğraşmayı Çok Seviyorum. Reklamcılık ve Rehberlık Salakça Değil Bence Gereksiz.Ayrıca insanları Aç Gözlülükle Yargılamadan Önce Tanımaya Çalışmanı Tavsiye Derim Sonra Ne Halt Olduklarını Anlarsın.Saygılarla.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir Zaman Öyle Bir Amaç Gütmedim Ortaklık Umrumda Bile değil.Ben Teknik İşlerle Uğraşmayı Çok Seviyorum. Reklamcılık ve Rehberlık Salakça Değil Bence Gereksiz.Ayrıca insanları Aç Gözlülükle Yargılamadan Önce Tanımaya Çalışmanı Tavsiye Derim Sonra Ne Halt Olduklarını Anlarsın.Saygılarla.
Hmm şöyle diyeyim. Reklamcı ve rehber (ya da her ne haltlarsa) konusunda herkes kotu (sende kotuyum demişsin). Peki neden böyle eğer aç gozlu değilsen ? (özel değil aslında genel sorudur bu). Eğer pluginlerden anlıyorsan gayet güzel rehber olabilirsin. Eğer biraz duşunursen çok güzel konu açar reklamcı olursun. Gayet basit işlerde kotu olunacak ne var ki ?

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm şöyle diyeyim. Reklamcı ve rehber (ya da her ne haltlarsa) konusunda herkes kotu (sende kotuyum demişsin). Peki neden böyle eğer aç gozlu değilsen ? (özel değil aslında genel sorudur bu). Eğer pluginlerden anlıyorsan gayet güzel rehber olabilirsin. Eğer biraz duşunursen çok güzel konu açar reklamcı olursun. Gayet basit işlerde kotu olunacak ne var ki ?
Neden Reklamcılıkta Kötüyüm.Belirttiğim gibi Gereksiz olduğunu düşünüyorum.Çünkü Nersdeyse Her Serverin Bilgi(Rehber) Kısmı Vardır.Ve Kimse Okumaz İşte Ben buna Sinir oluyorum ve insanlarla o bilgi kısmını okumadıkları için çok kavga ediyorum.Bu yüzden Kötüyüm.Rehberlik konusunda haklısnız aslında çok iyi rehber olabilirim.Reklamcılığa gelirsek daha önce 1 serverin çok ısrar etmesi üzerine denemiştim.

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Yok abi ben yetki istiyom"[DOUBLEPOST=1407407907,1407407850][/DOUBLEPOST]
Neden Reklamcılıkta Kötüyüm.Belirttiğim gibi Gereksiz olduğunu düşünüyorum.Çünkü Nersdeyse Her Serverin Bilgi(Rehber) Kısmı Vardır.Ve Kimse Okumaz İşte Ben buna Sinir oluyorum ve insanlarla o bilgi kısmını okumadıkları için çok kavga ediyorum.Bu yüzden Kötüyüm.Rehberlik konusunda haklısnız aslında çok iyi rehber olabilirim.Reklamcılığa gelirsek daha önce 1 serverin çok ısrar etmesi üzerine denemiştim.
Demek ki oluyormuş.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetki Ortaklaık Belirttiğim Gibi Umrumda değil sadece Pluginlerle uğraşsamda olur.Saygılarla.
Sana bi soru (son sorum). Pluginlerle uğraşayım yeter diyorsun. Peki sadece config'mi ayarlıyorsun ? Yoksa daha üst duzymisin (yazmak değil ama duzenlemeninde duzeyleri var) ?

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bi soru (son sorum). Pluginlerle uğraşayım yeter diyorsun. Peki sadece config'mi ayarlıyorsun ? Yoksa daha üst duzymisin (yazmak değil ama duzenlemeninde duzeyleri var) ?
Plugin Yazmakla uğraşıyorum şu an öğrenmeye çalışıyorum yani.Sadece Config değil isteğine göre elimden geleni yapmaya çalışırım. He yaparım Ama Yapamam orasını denemeden öğrenemem.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin Yazmakla uğraşıyorum şu an öğrenmeye çalışıyorum yani.Sadece Config değil isteğine göre elimden gele niyapmaya çalışırım. He yaparım Ama Yapamam orasını denemeden öğrenemem.
O zaman kava öğrenmeye başladın bak bu seni forumdaki (çok afedersiniz ama) beceriksiz, yalancı plugin editor'lerden ayırır (ben bi siteden java öğrenmeye başlamıştım ama site gidince kaldı eğitim :D ). Ayrıca (ustad kızmazsın umarım) ama @byMasterTurk'un de plugin yazmasına rağmen ayaelamadığı yerler yok değil (kesinlikle ornektir). Ayrıca forumda gorduğumuz Turkçe denilen ama aslında yarısı çevrilmiş plugin paketlerinden uzak durulması için aslında bir ekip toplayıp ayar yapmalıyız (forumda çok plugin editor var ama developer olanları sadece çok unlu kişiler).

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman kava öğrenmeye başladın bak bu seni forumdaki (çok afedersiniz ama) beceriksiz, yalancı plugin editor'lerden ayırır (ben bi siteden java öğrenmeye başlamıştım ama site gidince kaldı eğitim :D ). Ayrıca (ustad kızmazsın umarım) ama @byMasterTurk'un de plugin yazmasına rağmen ayaelamadığı yerler yok değil (kesinlikle ornektir). Ayrıca forumda gorduğumuz Turkçe denilen ama aslında yarısı çevrilmiş plugin paketlerinden uzak durulması için aslında bir ekip toplayıp ayar yapmalıyız (forumda çok plugin editor var ama developer olanları sadece çok unlu kişiler).
Evet Java Öğrenmeya başladım ama daha çooook yeniyim .Umarım Dahada Yükselicem. ^^
Çok değişik Fikirlerim Var.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
@Skaduush hocam meraba ben yetkili arıyorum plugin konusunda bilginiz yüksekse benimle iletişime geç ö.m ile.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Cidden çok merak ettim, neden Yetkili alımları-Sunucular bölümünde ne kadar konu buluyorsan aşağılıyorsun?! Tahmin edeyim bir sunucu açtın fakat tutmadı şimdide hıncını alıyorsun.