İşte ttnet farkı budur

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dün, aynı sorun bende de vardı. Videolar açılmıyordu hiçbir şekilde. VPN ile bağlanınca düzeliyordu. Sorununuz düzelene kadar VPN ile bağlanabilirsiniz. Düzelince normal internetinizden bağlanırsınız.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
o süreye kaç dk geldi :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Allah belasını versin bu ttnetin internet 0,2 mbps hl2 ep2 bile inmiyor ayda bir hızlanıyor,büyüdüğümde Koreye gidip orda yaşayacağım.
Çok hızlı interneti varmış,diye duydum !!

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle bu zihniyetinize karşıyım bunu belirteyim. Siz gidip de TTnet 6MBPSlik paketi kullanırsanız, netiniz yavaş olur tabi.
Sonuçta bir fiber kullanan adam ile sizi eşit tutacak halleri yok herkes cebine girecek parayı düşünüyor.
Şahsen ben fiberliyim ve herkese de tavsiye etmem bende de donma oluyor Allah belanı vermesin TTNET :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle bu zihniyetinize karşıyım bunu belirteyim. Siz gidip de TTnet 6MBPSlik paketi kullanırsanız, netiniz yavaş olur tabi.
Sonuçta bir fiber kullanan adam ile sizi eşit tutacak halleri yok herkes cebine girecek parayı düşünüyor.
Şahsen ben fiberliyim ve herkese de tavsiye etmem bende de donma oluyor Allah belanı vermesin TTNET :D
Ben Allah Belanı Versin Diyorum :D

0,2mbps ile steamdan 4,7GB'lık oyun güncellemek :/

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ttnet adls vs ttnet fiber yerine onu
Ttnet fiber vs süper online yapsak? ? Bence daha mantikli olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İyi güzel anlatmışında daha doğru düzgün fiber hat varmı onu sorbi ilk önce, dandik bi altyapı ile 100mbps tarife bile alsanız mahalle hattının kapasitesi sınırlı burda 8mbps tarife kullanıyorum 3-4mbps arasında dolaşıyordu internet, sonra bi kazı çalışması filan oldu internet kesildi sorduk hattı yeniliyoruz dediler interneti lağam suyuylamı transfer ediyorlar bilemedim ama hız 1mbps'e düştü sonra çağırdık bi baktılar ilgilenecez filan bu sefer 0,7mbps oldu yan apartmanda ttnet'den 8mbps tarifesi olan arkadaş 1mb/s ile indirme yapıyor adamlarda müşteriye saygı yok koyun gibi görüyorlar müşteriyi.
Edit: TTNET'e kafam girsin

Son düzenleme:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
max payne 3 , 27 gb.normalde 13 saatte inecek oyunu TTnet sayesinde 20 saatte indirdim.30 kb yükleme hızına düştüğü oluyor steamde.Birde gece internetimi kesmişler.Yüklememiş gece.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
max payne 3 , 27 gb.normalde 13 saatte inecek oyunu TTnet sayesinde 20 saatte indirdim.30 kb yükleme hızına düştüğü oluyor steamde.Birde gece internetimi kesmişler.Yüklememiş gece.
Çok daha kotusunu gördüm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben ttnetliyken bu kadar sıkıntı çekmiyodum fiber süper online oldum hala çekmiyorum :D ben internet konusundahiç sıkıntı çekmedim :D