O tarz bir şey olsa çok güzel olur :/Oyunu o kadar değiştirecekbir plugin yapılsa bile bugdan geçilmez bnce
Ama modu var
item ekleyen pluginler var ama istedigim varmi bilmiyomPluginler oyuna yeni eşyalar yeni özellikler neden ekleyemiyor ?
Onlar normal redstone ile de yapılabiliyor, plugin ile zor olmaz tahminen.Belki vardır daPeki buna benzer başka birşeyler olabilirmi mesela kılıca zehir ekleyip kör etmek kafa bulandırma gibi şeyler ?
Spongepowered mod vs. ekleyebilecek diye biliyorum veya direk yanlış biliyorum yani değiştirebilecek <-<Hiçbir Plugin Oyunda Olmayan Bir İtemi Eklemeyemez Sadece Özeliklerini Değiştirir
İmkansız Gibi bir şey Modsuz Herkezin İndirmesi Lazım Direk Vanilla Gibi Giriş Yapamaz.Onlar normal redstone ile de yapılabiliyor, plugin ile zor olmaz tahminen.Belki vardır da[DOUBLEPOST=1417953438,1417953404][/DOUBLEPOST]
Spongepowered mod vs. ekleyebilecek diye biliyorum veya direk yanlış biliyorum yani değiştirebilecek <-<
Zaten indirmeden imkansız, sunucuya girmeden önce bir indirmesi lazım yaniİmkansız Gibi bir şey Modsuz Herkezin İndirmesi Lazım Direk Vanilla Gibi Giriş Yapamaz.
Nasil yapiliyor ?Onlar normal redstone ile de yapılabiliyor, plugin ile zor olmaz tahminen.Belki vardır da[DOUBLEPOST=1417953438,1417953404][/DOUBLEPOST]
Spongepowered mod vs. ekleyebilecek diye biliyorum veya direk yanlış biliyorum yani değiştirebilecek <-<
Kolay Bi Minecraft Özel Launcher Mantıgı Yapılabilir Aslında Ftb Launcher Gibi Launcher Config Kısmına İp Adresini Yazarsın Dropboxtan Otomatik Çeker Filan... Uzun İşZaten indirmeden imkansız, sunucuya girmeden önce bir indirmesi lazım yani(COD4'te modlu serverlara girerken indirmesi gibi <-<)
Yanlış anlamadıysam yazıyorum dragnoz'un bir videosu vardı bakayım azıcıkNasil yapiliyor ?
İtem eklenmesi plugin ile yapılabilir. Sadece texturesi olmaz.İtem eklemesi için oyun dosyalarını değiştirmesi gerekir ki bu da çok zor olur fakat
Yeni craftlar ekleyebiliyorlar tabi buglu oluyor bazen