(istek)Cüce olma

Punb

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bi komutla vesayre cüce olma plugini varmı stefe'yi kücültecek yani pvp lerde v.s kacmak kolay olacak.

Punb

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki buna benzer başka birşeyler olabilirmi mesela kılıca zehir ekleyip kör etmek kafa bulandırma gibi şeyler ?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki buna benzer başka birşeyler olabilirmi mesela kılıca zehir ekleyip kör etmek kafa bulandırma gibi şeyler ?
Onlar normal redstone ile de yapılabiliyor, plugin ile zor olmaz tahminen.Belki vardır da ^_^[DOUBLEPOST=1417953438,1417953404][/DOUBLEPOST]
Hiçbir Plugin Oyunda Olmayan Bir İtemi Eklemeyemez Sadece Özeliklerini Değiştirir
Spongepowered mod vs. ekleyebilecek diye biliyorum veya direk yanlış biliyorum yani değiştirebilecek <-<

R

Reloven

Ziyaretçi
Onlar normal redstone ile de yapılabiliyor, plugin ile zor olmaz tahminen.Belki vardır da ^_^[DOUBLEPOST=1417953438,1417953404][/DOUBLEPOST]
Spongepowered mod vs. ekleyebilecek diye biliyorum veya direk yanlış biliyorum yani değiştirebilecek <-<
İmkansız Gibi bir şey Modsuz Herkezin İndirmesi Lazım Direk Vanilla Gibi Giriş Yapamaz.

R

Reloven

Ziyaretçi
Zaten indirmeden imkansız, sunucuya girmeden önce bir indirmesi lazım yani ^_^(COD4'te modlu serverlara girerken indirmesi gibi <-<)
Kolay Bi Minecraft Özel Launcher Mantıgı Yapılabilir Aslında Ftb Launcher Gibi Launcher Config Kısmına İp Adresini Yazarsın Dropboxtan Otomatik Çeker Filan... Uzun İş