(istek)-*-iconomy Para Atamama Ve Admin......

osmanminecraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba.
2 sorunum var ;
1-)iConomy yani para plugınınde her şey tamam yalnız /money pay (nick) (miktar) yazınca hiçbirşey yazmıyor ve para gitmiyor birince sorunum bu.
2-)Adminlerde Per.Ex kullanıyorum.Suffixe renk kodunu yazınca renkli yazmıyor hala beyaz ikincisi ise bu.

Herkese teşekkür ederim.

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) /pay denedin mi ? bir dene
2-) Bence group manager kullan daha kolaydır.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1)Vault pluginini yükledin mi bi bak.
2)Kullandığın renk kodu "&e" gibi mi?

osmanminecraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-)Vault plugin var ama mesela sadece ben başkasına kendimden para atıyorum /money pay (nick) (miktar) ile başkası bu kodu yazınca bir şey olmuyor.
2-)Evet

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1) Permissionu ekledin mi default a yani GroupManagerde örneğin permssionlar kısmına - iconomy.pay yazmakla iş düzelirdi ama per.ex i bilmiyorum :D
2)&e gibi renk kodları sınırlıdır o rengi sen uyddurmadın di mi ya da başkası "&" nin arkasından bişeye bas olur falan demedi di mi?
Ben sana link veriyim orada "&" kodları var. Tabi per.ex in başka renk kodlarını kullandığını hesaba katmazsak.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

osmanminecraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-)Tamam ozaman
2-)Hayır alaksız.Suffix '&b' renk kodlarını biliyorum.Böyle olduğu halde bir şey olmuyor.

osmanminecraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben derdimi anlatamadım galiba.
Sorunum admin iken renkli yazma,fakat her yazışımda cümlenin başına '&n' (herhangi renk kodu) girerek yazmadan otomatik o guruba alınca atıyorum mavi renkte yazmak.Sorun buydu sadece.Eğer yardım edebilirsen bekliyorum :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
hııı o iş indirdiğin chat plugininden yapılıyo tabi essentials ın chatinide kurcala derim

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
languange gibi bişi de olabilir içinde .yml olsun yeter onu kurcala içinde bulursun.

Darke2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugins> essentials > config.yml icinde ctrl+f ile chat yaz essentials chat bölümünü bulursun orada essentials chat ayarlari var fakat ordan hangi ayari degistirmek gerekiyor bende bulamadim senin istedigin seyi bende istiyorum :S