[Istek] Rush plugin paketi

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Rush plugin paketi atanın içine bir biplik yapmayacağı ne malum aslında kendin toplaman daha yararlı olur gereklileri sor bnce

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süpersin yav 32gb i7'lik makineye alıntı plugin paketi yakışır.

yav havlayip durma arkadaş :D alıntımı diyorum hangi pluginler icine konur onlari bilmiyorum:D[DOUBLEPOST=1417629250,1417629219][/DOUBLEPOST]
Rush plugin paketi atanın içine bir biplik yapmayacağı ne malum aslında kendin toplaman daha yararlı olur gereklileri sor bnce

yok hacı zaten kendim yapacam sadece hangi pluginler kullanır onlar önemli hacı.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Havlama falan sen ne ayaksın? O küçücük beyninle burada gelip hakaret etme. Orada açık açık diyorsun "hazır olan varsa atabilir mi". Deseydin o zaman hangi pluginler konur diye. Artık senin gibilere ne denir bilmiyorum. Ne desem anlamazsın zaten. Hakaret edip ":D" koyarsın o kadar.
Katılmak zorundaym @TanerTekinTr hemen bi feysbuuk atağı gibi hakarete girmeye çalıştı

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Sunucularınızda kullanacağınız eklentileri kendiniz yazınız demiyorum fakat en azından config dosyalarını düzenleyin ve paketleri kendiniz bir araya getirin. :)
Yoksa başınıza dert filan çıkar paketi toplayan insan elbet araya bir açıkta koyar.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hazır paket kullanacam demiyorum arkadşım plugin paketindeki hangi pl ler var onları görmek icin