[İstek] Skript için yardım lazım

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Herkese Merhaba Arkadaşlar. Birkaç skript lazım, o kadar zor skriptler değil ama malesef ben yapamıyorum tam olarak. Yarımdıcı olan herkese şimdiden teşekkürler

1 - Bir oyuncu /bedavanp yazdıgı zaman oyuncuya 1 NP vericek (Kendi yazdıgım NP Kredi skripti vardı) Np vermesi için oyun içinde ayarladıgım komut "/consolnp ver <oyuncu> <miktar>" fakat skriptte bug olmasını istemiyorum bu yüzden np yi bu komutla değilde "add arg-3 to {npmiktar.%arg 2%}" olarak ayarlarsanız sevinirim. ve ek olarak bu komutun 24 saatte sadece bir kez kullanılabilmesi lazım

2 - Bir Kutu skripti lazım ve skriptin şu şekilde olması lazım.
oyuncu "/yayginsandik" komutunu yazdıgı zaman oyuncuya bir ender chest vericek ve oyuncudan 10NP silicek fakat yine bug olmasını istemiyorum bu yüzden önce oyuncuda 10 NP olup, olmadıgını doğrulaması gerekiyor "if {npmiktar.%player%} is greater than 9:" ve sonra ise NP silmekı için "remove 90 from {npmiktar.%player%}" bu komutları kullanmak gerekli. bu ender chestin adını editlenebilecek bir şekilde "&3Yaygin Sandik" yapabilirseniz sevinirim. Kutudan %50 şans ile taş %50 şans toprak çıkarma olarak ayarlarsanız sevinirim. daha sonra ben şans oranlarını ve itemleri ayarlarım.

3 - Sunucumda oyuncular 4sn de ışınlanıyor ve ben Viplerin 3sn'de ışınlanmasını istiyorum bunun için bir skript lazım. skriptte özel perm olması lazım örneğin perm : "skript.vip.teleport" olsun bu permi verdiğim kişiler için ışınlanma süresi 3sn'ye olması lazım.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Yazdığın NP skriptinin "variable" ayarlarını kullanarak yapabilirsin. "/consolnp ver" komutunu başka bir şekilde ayarlayıp wait 24 hours yazarsan olabilir galiba emin değilim.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
"wait 24 hours" yazdıgımızda bundan sonraki yazdıgımız komutu 24 saat sonra çalıştırıyor.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Wait hakkında kesin bir bilgim yoktu pardon.

Zaurdemirov

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Not: Denenmedi ! Sorun Cikarsa eroru gonderin !!
Kod:
options:
    tag: &6[&aBedavanp&6] &7
    hata: &6[&4Hata&6] &c
    Zaman: 24 Hours
    yetki: bedava.np

Command /Bedavanp:
    permission:{@yetki}
    trigger:
        set {_bekleme} to difference between {sonkullanma.%player%.np} and now
            if {_bekleme} is less than {@Zaman}:
                message "{@hata} Bir Sonraki Np Icin &a %difference between a minute and {_waited}%&c Sure Beklemen Gerekli! "
            else:
                set {sonkullanma.%player%.np} to now
                add 1 to {npmiktar.%player%}
                message "{@tag} 1 Np Kazandiniz . Bir Dahaki Np Icin 24 Saat Sonra Deneyiniz"