Merhabalar Ayak Koklama skripti yaparsan çok makbule geçecek çünkü serverde her şey ayaklarla ilgili olacak @ByUmut_
Denizin İçinde Galaxy S€ İle Gönderildi
Rastgele yemek vermesi için bir arkadaşa zaten bunu yapmıştım. Dropbox'umdan indirebilirsin. {yemekler::*} olarak adlandırmışım variable'ı. Onu silahlar, zırhlar, liste vs. değiştirebilirsin tüm kodda. Örneğin add cookie to {yemekler::*} bu şekilde bir kod kullanmışım burada cookie yerine diamond hoe yazacaksın buda skript başladığı anda listeye ekleyecek. Skript çalıştıktan sonra /randomkutu komutuyla eline chesti alıp istediğin yere yerleştirebilirsin. Sadece adlandırdığım chestte çalışıyor. Her hangi bir sorun olursa özel mesajla ulaşabilirsin.Şans kutusu gibi bir şey yaparmısın açınca içinden diamond hoe falan çıksın ? Benim sunucuma özel yani bende onlar silah taramalı sniper
Forum kurallarını okusana!Minecraft Oyuncuları Müjde ;
Premium Veriyoruz. Kanal'a Abone Olmanız Yeterlidir.
Kanal URL : http://www.youtube.com/channel/UCAVBiAMQhbdZzQoJUkzH37w
Bana gerçekten çok gerekiyli sağol Şukunu verdimRastgele yemek vermesi için bir arkadaşa zaten bunu yapmıştım. Dropbox'umdan indirebilirsin. {yemekler::*} olarak adlandırmışım variable'ı. Onu silahlar, zırhlar, liste vs. değiştirebilirsin tüm kodda. Örneğin add cookie to {yemekler::*} bu şekilde bir kod kullanmışım burada cookie yerine diamond hoe yazacaksın buda skript başladığı anda listeye ekleyecek. Skript çalıştıktan sonra /randomkutu komutuyla eline chesti alıp istediğin yere yerleştirebilirsin. Sadece adlandırdığım chestte çalışıyor. Her hangi bir sorun olursa özel mesajla ulaşabilirsin.
Güldüm GerçektenMerhabalar Ayak Koklama skripti yaparsan çok makbule geçecek çünkü serverde her şey ayaklarla ilgili olacak @ByUmut_
Denizin İçinde Galaxy S€ İle Gönderildi
Peki Yapmaya Çalışacagım Gerçekten Güzel bi FikirHub server'larda eğlence amaçlı bir skript:Müzik Kutusu!
Müzik Kutusuna tıklayınca müzikleri göstericek (Oyundaki müzekleri) tıklayınca o çalıcak.Yakındaki kişilerde onu duyabilicek.Hub serverlar için mükemmel olur!