Dostum ilgin için teşekkür ederim fakat o işimi görmüyor ATM destekli olduğu içinTimeİsMoney Plugini kullan .
Konuyu 2 kere açmanın amacı nedir? kuralları okuyun bir kerede!
TimeİsMoney plugini uygundur ayrıca bankamatik yani ATM de kurabilirsinTimeİsMoney Plugini kullan .
Forum kurallarında illa şurada konu açmayın veya şurada açmayın diye bir şey yazmıyor genelleme olarak bir konudan 2 defa veya daha fazla bir şekilde açmayın diye geçiyor, ancak arkadaş birini sunucu eklentileri(plugins) birinide skript bölümüne açtıysa bu yasak değildir.Forum Kurallarını Oku Bakalım![]()
lag yapar ve hatasızdı sürekli 1 değişkeni ekliyor sunucu 30-40 kişilik olsa 1800 olunca sunucu lag imtihanı yaşar veriable.coc mudur nedir boyutu 10mb olursa şaşırmam bunu sürekli backup yapacak boşuna lag israfı ve sıfırlanmaz seninki,benimki kısa ve öz ve bur arada {@sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar: 100} burası boyle değil {@sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar} boyle olucak[DOUBLEPOST=1417169924,1417169834][/DOUBLEPOST]---------------------Bu her 30 dakikada bir verir. Hatalı.
@KadirBerkKod:options: sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar: 100 every 1 seconds: loop all players: if {sergun26.para.%loop-player%.zaman} is greater than 1800: execute console command "/money give %loop-player% {@sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar: 100}" set {sergun26.para.%loop-player%.zaman} to 0 stop else: add 1 to {sergun26.para.%loop-player%.zaman} stop
Skript 2 saatte bir backup alır ve bişi içmedim adam kendi serverindeki plugine göre degiştirir ve de dedigim dogru sunucuda tek kişiyim her saniye benim degerimi bir arttıran bir skript yaptım sayı 900 olunca 20.000 bayt olmus (ozel veriable yapmıştım sırf ne kadar deger arttırıyor diye) bu arada aynı seninki gibiydi loop all players: felan filan dı her saniye 1 artırıyordu @TheProfessionalHatalı canım. Vault destekli değil. O ayrı bir plugin. Skript'in Vault desteği var. Eco ayrı bir şey. Şu şekilde: set player's balance to x
Hatalı çünkü; 30 dakikada bir veriyor ve saymıyor sunucu açıldığından itibaren başlar seninki ve oyuncu 29. uptimede girerse 1 dakika durur ve parasını alır. Hayır options kısmı doğru seninki yanlış. 7 aydır Skript yazarıyım ne içtin bilmiyorum. Backup yapmaz, 10 MB olabilmesi için yaklaşık 5.000 kişinin kayıt olması lazım. Lag diyorsun da intel atom ile sunucu çalıştırmıyorsan lag yapmaz.