[İstek skript veya plugin fark etmez]

OwCGhetto

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sunucuda 30 dakika durana para vermek mümkün müdür? Otomatik olarak,mümkünse nasıl yapılacağı hakkında bilgi verir misiniz :)

OwCGhetto

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forum Kurallarını Oku Bakalım :)
Forum kurallarında illa şurada konu açmayın veya şurada açmayın diye bir şey yazmıyor genelleme olarak bir konudan 2 defa veya daha fazla bir şekilde açmayın diye geçiyor, ancak arkadaş birini sunucu eklentileri(plugins) birinide skript bölümüne açtıysa bu yasak değildir.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
every 30 minutes:
    loop all players:
        execute console command "/eco add %loop-player% 100"

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu her 30 dakikada bir verir. Hatalı.
Kod:
options:
    sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar: 100
every 1 seconds:
    loop all players:
        if {sergun26.para.%loop-player%.zaman} is greater than 1800:
            execute console command "/money give %loop-player% {@sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar: 100}"
            set {sergun26.para.%loop-player%.zaman} to 0
            stop

else:
            add 1 to {sergun26.para.%loop-player%.zaman}
            stop
@KadirBerk
lag yapar ve hatasızdı sürekli 1 değişkeni ekliyor sunucu 30-40 kişilik olsa 1800 olunca sunucu lag imtihanı yaşar veriable.coc mudur nedir boyutu 10mb olursa şaşırmam bunu sürekli backup yapacak boşuna lag israfı ve sıfırlanmaz seninki,benimki kısa ve öz ve bur arada {@sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar: 100} burası boyle değil {@sergun26.zamanlipara.verilecek.miktar} boyle olucak[DOUBLEPOST=1417169924,1417169834][/DOUBLEPOST]---------------------
Bir şey daha ben essentials ın eco su üzerinden örnek verdim eğer hata dediğin o ise ki zaten eco add yaptığın zaman gene iconomy in değerine yazılıyor çünkü ikiside vault destekli

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scoreboard ile de kullanabilrsin. Saniye clock'u kurup herkesin time skorunu 1 arttırmasını sağlarsın. Scoru 30 olduğunda hem sıfırlarsın hem de istediğin işlemi yaparsın.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatalı canım. Vault destekli değil. O ayrı bir plugin. Skript'in Vault desteği var. Eco ayrı bir şey. Şu şekilde: set player's balance to x
Hatalı çünkü; 30 dakikada bir veriyor ve saymıyor sunucu açıldığından itibaren başlar seninki ve oyuncu 29. uptimede girerse 1 dakika durur ve parasını alır. Hayır options kısmı doğru seninki yanlış. 7 aydır Skript yazarıyım ne içtin bilmiyorum. Backup yapmaz, 10 MB olabilmesi için yaklaşık 5.000 kişinin kayıt olması lazım. Lag diyorsun da intel atom ile sunucu çalıştırmıyorsan lag yapmaz.
Skript 2 saatte bir backup alır ve bişi içmedim adam kendi serverindeki plugine göre degiştirir ve de dedigim dogru sunucuda tek kişiyim her saniye benim degerimi bir arttıran bir skript yaptım sayı 900 olunca 20.000 bayt olmus (ozel veriable yapmıştım sırf ne kadar deger arttırıyor diye) bu arada aynı seninki gibiydi loop all players: felan filan dı her saniye 1 artırıyordu @TheProfessional