- En iyi cevaplar
- 1
Merhaba Arkadaşlar,
Villagerlerin Tradelerini Ayarlamak İstiyorum. Mesela 10 Altın Külçesine 1 Elmas Kılıç Vb.
Bunun İçin Bir Plugin Vardı Galiba Ama Hatırlamıyorum Araştırdım Bulamadım. Bilenler Plugini Söylerse Sevinirim...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WE - WorldEdit İle İlgili Bir Sorum Var ;
Bunun Gibi Yerleri WE ile otomatik Yapabiliyomuyuz? Yani Tümsek Vb.
Yapılabiliyorsa Lütfen Söyleyin İhtiyacım Var.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buda Son Sorum ;
Gece Olmasını Nasıl Engelleyebilirim ?
Yardımlarınızı Bekliyorum.......
Villagerlerin Tradelerini Ayarlamak İstiyorum. Mesela 10 Altın Külçesine 1 Elmas Kılıç Vb.
Bunun İçin Bir Plugin Vardı Galiba Ama Hatırlamıyorum Araştırdım Bulamadım. Bilenler Plugini Söylerse Sevinirim...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WE - WorldEdit İle İlgili Bir Sorum Var ;
Bunun Gibi Yerleri WE ile otomatik Yapabiliyomuyuz? Yani Tümsek Vb.
Yapılabiliyorsa Lütfen Söyleyin İhtiyacım Var.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buda Son Sorum ;
Gece Olmasını Nasıl Engelleyebilirim ?
Yardımlarınızı Bekliyorum.......