İstenen Türde Otomasyon Yapılır!!!! [ÖR: Cafe Otomasyonları,MC Launcher]

AtaAksoyy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle yeni bir konuda beraberim...
Bu konumdaki amacım sizlere çok makul fiyatlarda hatta eğer çok kolay ise ücretsiz olarak otomasyon yapabileceğimi söylüyorum.
Yaptığımız Otomasyon Türleri:
- Cafe Otomasyonları [Yaklaşık 5-20 TL ARASI]
- Net Tarayıcısı [Biliyorum otomasyon değil ama isteyene yapabiliriz] [Yaklaşık 5-25 TL ARASI]
- Hasta Takip Otomasyonları[Yaklaşık 5-10 TL ARASI]
- Araç Takip Otomasyonları[Yaklaşık 5-15 TL ARASI]
- Stok Takip Otomasyonları[Yaklaşık 5-15 TL ARASI]
- Minecraft Launcher[Yaklaşık 10-20 TL ARASI]
- ve benzeri
Net Tarayıcı Özellikleri:
- Sekmelidir
- Yeni sekme eklenebilir

NOT: Eğer teklif alırsak geliştirebiliriz.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cafe otomasyonlarından kastın ne?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meyhane+Restaurant+Cafe üçlüsünde çalışmış biri olarak tavsiyem kapı kapı gez. Pazarlama yetin kuvvetliyse ve emek verip yaptığın güzel bir demo varsa sahiplerine göster. Cafe/Restaurant sahipleri genelde verdikleri paranın karşılığını çok net olarak isterler. İşin zor dostum ama her işte olduğu gibi burada da biraz girişimcilik lazım. Forumlarda pek iş yok :(

Ha bir de otomatik girdi/çıktı defteri gibi mali şeylerden anlıyorsan öyle bir şey yazabilirsin. Çoğu işletme sahibi çok sıkı girdi çıktı defteri tutuyor :D

AtaAksoyy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Meyhane+Restaurant+Cafe üçlüsünde çalışmış biri olarak tavsiyem kapı kapı gez. Pazarlama yetin kuvvetliyse ve emek verip yaptığın güzel bir demo varsa sahiplerine göster. Cafe/Restaurant sahipleri genelde verdikleri paranın karşılığını çok net olarak isterler. İşin zor dostum ama her işte olduğu gibi burada da biraz girişimcilik lazım. Forumlarda pek iş yok :(

Ha bir de otomatik girdi/çıktı defteri gibi mali şeylerden anlıyorsan öyle bir şey yazabilirsin. Çoğu işletme sahibi çok sıkı girdi çıktı defteri tutuyor :D
Dostum yorumun için teşekkürler fakat girdi çıktı derken pek orayı anlayamadım

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum yorumun için teşekkürler fakat girdi çıktı derken pek orayı anlayamadım

Mesela benim çalıştığım bir yerin patroniçesi garsonlara verdiği yemeklerin bile hesabını tutardı. İşletmeye giren para ve çıkan paradan bahsediyorum. Sanal olarak para işlerini halledebilecek bir program olabilir. Aklıma ilk o geldi ama ne kadar kullanışlı olur orasını işletme sahiplerine sormak lazım.