İtem tuzağı yardım!!!

alihandrO0O

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Sa arkadaşlar minecraft serverde bi kere tuzağa düşmüştüm adamın evine girerken basınç plakası ile tuzak yapmıs basıyon açılıyor sonra aşağıda bir şey size otamatik olarak vurmaya başlıyor ve itemlerinizi adam alıyor böyle bi tuzak yapmak istiyorum yardımcı olacak var mı şimdiden teşekkürler:hihi:

Sefa_53

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 blokluk çukur kaz sonra altını genişlet oraya örümcek koy sonra üzerine tuzak koy içeri tarafa şalter koy biri gelince bas şaltere düşsün örümcek öldürsün in örümceği öldür itemleri topla veya örmcek yerine lav da koyabilirsiniz.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 blokluk çukur kaz sonra altını genişlet oraya örümcek koy sonra üzerine tuzak koy içeri tarafa şalter koy biri gelince bas şaltere düşsün örümcek öldürsün in örümceği öldür itemleri topla veya örmcek yerine lav da koyabilirsiniz.

lav koyarsa itemlerin çoğu belkide tamamı kül olur :D

Zimbocth

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bence kazdığın çukurun içine ''Dispenser'' koy ok veya alev topu atsın dar bir alan olunca adam kaçamaz ölür fakat yere basınç plakası koyman gerekiyor.

asdafdasx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir kere serverdeki adminlerle birlikte 1 hafta uğraşmıştım çok kral bir şey olmuştu :D

DiaronX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çukuru derin kaz düşsün ölsün sende oraya gizli merdiven yap in itemleri al geri çık.

asdafdasx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
güzel bi sistem kur evin arka bahçesine yap. fırlatıcıya ekmek falan koy alırken şarteli indir düşsün. düştükten biraz sonra arkadan su gelsin ve itemler arkaya gitsin( ki /back yapamasın) sende arkadan suya atlayip alirsin.