İyi Ve Ya Kötü! Süper Modlu Map.

erotksinek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar adventure map yaptim.Ama oyunu oynayabilmek için silah modu yüklemniz lazim peki bu silah modunda ne var bazuka ak-47 m4a1 vb. bir sürü silah var ve çok az bir boyutu var.Kurulumuna gelince setup u %appdata% roaming minecraft'in içine atin ve kurun.Mapi oynadiktan sonra ben bu modu istemiyorum derseniz yine setup a tiklayin orda seçenekler vardir ordan modu kaldirabilirsiniz.Map kısa peki neden kısa su an mapin yaklasik olarak %25'ini tamamladim.Eğer beğenirseniz mapi devam ettirip daha güzel seyler ekliyicem.Yorumlarinizi esirgemeyinizi iyi oyunlar :)

Mod:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Map:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaslar yükleme konusunda acemiyim bi sıkıntı olursa yine yorum olarak yazin.

Sandman

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modu kurdum beklemek gerekiyormuş :)) ayrıca mapi çok beğendimi söyleyebilirim. Ancak tek problem mapin alanını biraz daha genişlet :)

erotksinek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şimdi mapin alani dediğim gibi %25i bittiğinden daha küçük mapi genişleticem.Hatta 2. bir şehir yapmayı planlıyorum.Devami ne zaman gelir dersenizde hikaye yazar gibi bisi oldu bu. aklıma güzel fikirler geldikçe yapıyorum.Şimdi öğrenciyizde ve bu 2 hafta sınavlarla dolu :) max. 5 güne %100 bitmişini koyarım öyle planladim.Yorumlar İçinde Tesekkürler.

Başka Yorum yokmu yav :cry:

erotksinek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.Zaten senin yorumunu okudum şu an devam ediyorum map'i yapmaya.2. şehire geçtim büyük bir alan yapmaya çalişiyorum dediğin gibi ama çok büyük yapamam içini doldurmakta önemli.

Sandman

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstiyorsan birlikte yapabiliriz. Yardımım dokunabilir. Ancak mapin sırlarını ögrenmis olurum :D

erotksinek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hmm aslinda Fena bir fikir deil 2 kisi yapabiliriz 2. şehiri yaparken zorlandim ama artik zorlanacağim pek bişi kalmadi.ama ben istiyorum dersen olur.
şunuda söylemem gerek benim internetim sıkıntı yaratabilir.

Sandman

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
server kurmayı biliyorsan benim için problem yok kardesim :) gayet güzel işler başarırız.

erotksinek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben hamachiden kurabilirim ama yarin yapsak iyi olur 3 saattir yeni maple uğraşiyorum sıkıldım :D

Emrezzo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok güzel map helal olsun da işte bu %25 diye bişi koymuşsun onu buldum bittiğini anlayıp üzüldüm :S :cry: