izci kampına gidiyorum

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başta söyleseydin.Amacin eğlenceyse arkadaşlarinla taniş onlarla etkinlik yap (etkinlik varsa) kız arkadaş (sevgili değil) olursa onlarla takil ne diyim.Benim yaptiğim şeyler bir kız ile hariç.Neyse ben özelimi anlatmayim size :D
Ben izciliğe başladığımda 7 yaşındaydım ne kızla işim olacak :D 7 yaşından 12 yaşına kadar her yaz kamp falan yapmıştık :D Biri ormanda , biri böyle boş bir arazi baya bir boş yanında yine orman , biri dağlık bir alan , diğer ikisi denz :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben izciliğe başladığımda 7 yaşındaydım ne kızla işim olacak :D 7 yaşından 12 yaşına kadar her yaz kamp falan yapmıştık :D Biri ormanda , biri böyle boş bir arazi baya bir boş yanında yine orman , biri dağlık bir alan , diğer ikisi denz :D
vallaha biz deniz kıyısındaydik ben denize bakarken taş atarken sevgilimde ormanda imiş sesi duyup geldi sonrasini özele attim :D[DOUBLEPOST=1407863897,1407863853][/DOUBLEPOST]bide https://forum.gamer.com.tr/konu/bir-aşk-yolunda.39356/ güzel hikaye benim :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanliz sadece taş dansi (direk dans) yapti ben tabi uyuyordum üstüme bişi geldi what dedimvağzima toz atti ıç zevk alamadim LKSDAJHDSA sonra kaçmiş ne oldu bilemedim sonra sevgili olduk birisi telefona atti.Adam ol o kizdan ayril herkese gönderirim işin biter dedi noluyoq a*q dedim.Yani p***o değil :D[DOUBLEPOST=1407864180,1407864101][/DOUBLEPOST]o gölü baya sevdim yani yuttdişina gitmiştik bu arada :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanliz sadece taş dansi (direk dans) yapti ben tabi uyuyordum üstüme bişi geldi what dedimvağzima toz atti ıç zevk alamadim LKSDAJHDSA sonra kaçmiş ne oldu bilemedim sonra sevgili olduk birisi telefona atti.Adam ol o kizdan ayril herkese gönderirim işin biter dedi noluyoq a*q dedim.Yani p***o değil :D[DOUBLEPOST=1407864180,1407864101][/DOUBLEPOST]o gölü baya sevdim yani yuttdişina gitmiştik bu arada :D
Ne yaptın lo :D Tecavüz edip denizemi attın :D

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 sene gelmiştik örnek grup olmuştuk[DOUBLEPOST=1407864466,1407864436][/DOUBLEPOST]havuzu berbattı onu hala unutamıom :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben TÜRK erkeğim.bunu anca johhny sins ve yabancilar yapar.Yapti biri kampta hapiste şu an.

Johhny sins derken onla resmim var.Amerikada gezerken bir dükkanda gördüm (Kamp amerikadaydi) :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam kardeş.Cbg başka şeyler öğrenmek istiyorsan öm at kampta olanlari anlatiyim.